Findus Chicken Curry
Findus Chicken Curry

Findus-nyheter med hele verden som inspirasjon

Årets høstkolleksjon fra Findus har hentet inspirasjon fra hele verden. Det spenner fra nord-norske laksehaler via nye retter med smaker fra to av de største kjøkken, nytt innen Green Meals og ny fristelse i mer porsjonspakket bakverk.

Publisert

Mat som tilberedes skal begeistre og skape matglede, uansett hva som lages eller når, hvor eller til hvem den skal serveres. Nå kan du by gjestene på nye retter med autentiske smaker som kan representere små matreiser, og vil kunne gi kundene assosiasjoner og drømmer om eksotiske steder gjennom måltidet.

«Vi har på ingen måte glemt vårt gode, norske kjøkken, og nå setter vi ekstra fokus på naturperlen Vesterålen. Øygruppen har alt som skal til fra naturens side for å få frem det beste av rødfisk-produkter med sin unike arktiske beliggenhet, med beskyttende fjell, dype fjorder og rikelig med rent, næringsrikt vann. Findus henter nå det meste av sitt lakse- og ørretråstoff fra denne lokale regionen», heter det i en pressemelding fra Findus.

Laksehaler

Laksehaler uten skinn, 100 g: Renskåren laksehale på ca. 100 gram, skinn- og benfri. For å ivareta den gode kvaliteten med aroma, smak og tekstur og hindre uttørring, glaseres bitene med ca. 6 % rent vann.Laksen er rik på de sunne omega-3 fettsyrene og andre viktige næringsstoffer, som vitamin D, jod og selen. (5,0 kg – ca. 50 x 100 g ± 20 g, uglassert vekt)

Falafelburger

Falafelburger, 90 g: Denne burgeren er laget på samme oppskrift som Findus Falafelboller. Kikerter krydret med bl.a. persille, spisskummen og hvitløk – og med litt mer struktur for å få den rette burger-følelsen. Flere kjøkken etterspør denne muligheten som et godt og moderne alternativ til de klassiske burger-løsningene. Falafels opprinnelse er fra det arabiske kjøkken hvor falafel er en populær form for hurtigmat. Serveres f.eks. i brød med mye variert tilbehør. (3,33 kg – 37 x 90 g)

Laksegryte

Laksegryte Créative m/grønnsaker i red curry saus: Ny fiskegryteløsning med alt-i-ett, og du har gryten klar på 1-2-3. Du legger posens innhold i en GN-form, varmer det hele i ovn ca. 20 min., for så å være serveringsklar til lunsj eller som middagsrett. Findus har brukt 20 grams laksebiter sammen med vannkastanje, grønn hvitløk og grillet rød paprika i en kremet red curry saus. (7,2 kg – 4 x 1,8 kg)

Chicken Curry

Chicken Curry: Chicken Curry er utviklet med inspirasjon fra det indiske kjøkken. Retten finnes på de fleste asiatiske restauranter, og Findus sin variant er klassisk med bl.a. basmatiris, kyllingbiter, linser, paprika og blomkål i en mildt krydret karrisaus. Enkel tilberedning og kort tilberedningstid. (7,5 kg – 5 x 1,5 kg)

Solskinnsbolle

Solskinnsbolle, 50 g porsjonspakket: Hvetebolle fylt med en gul vaniljekrem – og en aning duft av kardemomme. Ferdig bakt og serveringsklar etter tining. Porsjonspakket slik at du kan tilby gjestene en fristende, praktisk og hygienisk løsning, enten den spises på stedet eller tas med videre. (2,5 kg – 50 x 50 g).