Fiamma Pacific2
Fiamma Pacific2

Fiamma Pacific Multiboiler espressomaskin

Espressomaskinen Fiamma Pacific Multiboiler dekker behovet til baristaer, kaffebarer og restauranter som ønsker seg en økonomisk, rask, fleksibel og samtidig svært kraftig espressomaskin. Den nyutviklede maskinen ble nylig lansert på Host-messen i Milano.

Publisert

Multi

Multiboiler-systemet betyr at Pacific har en egen vanntank for hver gruppe i tillegg til hovedtanken. Dette gir redusert oppvarmingstid, og ubegrenset antall kopper med jevn temperatur. Du kan styre temperaturen til hver enkelt gruppe individuelt, og avvik i temperaturen er redusert til maksimalt 0,8 grader uansett hvor mange kopper du lager.

Systemet er komplettert med en elektronisk styrt hovedtank med et helt nyutviklet "Super Power Boiler heating element" hvor trykk og temp kan justeres digitalt.

Økonomisk i bruk

Den nye maskinen gir kontroll på alle parametre. Baristaen kan enkelt justere temperaturen på hver gruppe og hver tank, som gir fleksibilitet når du jobber med ulik kaffe på samme maskin. Temperaturen justeres med pil taster på et lite display ved hver gruppe. Maskinen overvåker også ekstraksjontiden og antall av hver drikk, og lar deg sette ulike energiprofiler basert på tid på dagen, vedlikeholdsintervall og hviletider.

Du kan også sette en eller to grupper i hvilemodus mens du bruker den gjenværende i stille perioder, og det tar kun få sekunder å sette de i drift igjen. Det sparer igjen energi og gir god kontroll.

Slutt på varme steamrør

Fiamma Pacific Multiboiler er utstyrt med helt nye varme-isolerte steamarmer, som gjør at de ikke blir varme å holde i. - Vi prøvde selv på messen, og steamet melk til 3 Cappuccino mens vi holdt direkte på steamrøret, melder Roy Oskarsen i Nordic Coffee & Tea Company AS.

Også utvendig er det gjort store endringer. Den er utstyrt med en ganske stor LCD-skjerm som viser ulik type informasjon for hver enkelt gruppe, den har nye knapper, elektronisk styrt tevannsuttak, den har skjult LED-belysning, og kan leveres i ulke farger og materialer.

- Som standard i Norge leverer vi Fiamma Pacific Multiboiler med to eller tre grupper og i Tall Cup-versjon, som betyr at Caffe Latte glass kan settes direkte under gruppene. Den vil være leveringsklar fra lager i slutten av november, opplyser Oskarsen.

Det er Nordic Coffee & Tea Company AS som er norsk importør.

Les mer på Nordiccoffee.no

"