Smirnoff Ice Light1

En lettere klassiker

Etter 10 år i norske butikker kommer nå en ny og lettere versjon av Smirnoff Ice, Smirnoff Ice Light. Den har 30 prosent færre kalorier enn originalen. Samtidig lanseres ogsåCaptain Morgan & Cola 4 ° North for norske forbrukere. På verdensbasis lanseres begge først i Norge.

Publisert

Smirnoff Ice er Norges mest populære merkevare i sin kategori, og har vært tilgjengelig i norske butikker siden 2002. Som de første i verden får norske forbrukere nå smake nyheten.

Smirnoff Ice Light

Smirnoff Ice Light er helt sukkerfri og med 30 prosent færre kalorier enn vanlig Smirnoff Ice. Den har en syrlig smak av lime. Serveres nedkjølt direkte fra flasken, eller i et glass med is, for en ny og forfriskende opplevelse.

Captain Morgan & Cola 4 ° North

Nå er det ikke lenger bare på Vinmonopolet og i baren du får kjøpt Captain Morgan og Cola. Nå kommer den også på flaske i butikken. Norge er første landet i verden som får smake nye Captain Morgan & Cola 4 ° North.

Den spesialdesignede flasken forteller en spennende historie om Captain Morgans reise til Venezuela på den fjerde breddegrad.

Med Captain Morgan & Cola 4 ° North får du smaken av Captain Morgan Original Spiced Gold rom blandet med Cola. Den har smak av vanilje og krydder. Serveres avkjølt direkte fra flasken og gjerne med en limebåt.

Pris Smirnoff Ice Light: 30 kroner (veil.)

Alkohol: 4% vol.

Pris Captain Morgan & Cola 4 ° North: 30 kroner (veil.)

Alkohol: 4 %

Begge er tilgjengelig i de fleste dagligvarebutikker fra 1. februar.

Smirnoff Ice Light og Captain Morgan & Cola 4 ° North distribueres i Norge av Ringnes AS. Captain Morgan & Cola 4 ° North er utviklet i samarbeid med Diageo, verdens ledende produsent av alkoholholdige drikkevarer.

Powered by Labrador CMS