beer_entusiast_logo

Beer Enthusiast ekspanderer internasjonalt

Etter et år med suksess i Norge ekspanderer Beer Enthusiast, og under Stockholm Beer and Whisky Festival ble Beer Enthusiast Sweden lansert. Dette er starten på en utvidelse av firmaet i samarbeid med sin logistikkpartner og eier AMKA, og etter planen vil Beer Enthusiast bli å finne i 7 land i løpet av 2014, meldes det i en pressemelding.

Publisert

Beer Enthusiast startet i Norge 12. april 2012. Siden den gang har firmaet vokst, og representerer i dag noen av landets mest profilerte håndverksbryggerier fra inn- og utlandet.

Sierra Nevada, St Austell, Austmann, Balder Brygg og Birra Baladin er bare noen av produsentene i porteføljen, noe som har vært med på å gjøre oppstarten til en suksess.

Nå har skal Beer Enthusiast ekspandere, og har store mål for Norden og Nord-Europa.

Resten av Nord-Europa

Beer Enthusiast Sweden startet under Stockholm Beer and Whisky Festival 2013, og var en av messens mest besøkte stander. Beer Enthusiast representerer mange av sine produsenter i flere land, og under festivalen var blant annet Hornbeer og nystartede Austmann Bryggeri til stede i det utvidede samarbeidet med Beer Enthusiast. Sverige er starten på ekspanderingen, som er planlagt for følgende land i 2014: Finland, Danmark, Tyskland, Latvia og Litauen.

Les mer på Beerenthusiast.no

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS