Bernhard Moe Infinity 10

Allsidig skap for storkjøkkenet

Det nye skapet Infinity fra Afinox i Italia er i utgangspunktet et blåsekjøleskap og sjokkfryser, som vanligvis er et kjent produkt. Men i stedet for bare å være et sjokkfryseskap, innehar dette skapet en rekke andre funksjoner.

Publisert

Det er et hurtignedkjølingsskap, opptiningsskap, langtidskokeskap/pasteuriseringsskap og et heveskap/oppvarmingsskap.

Mange funksjoner

– Det er elegant og enkel betjening via touch-panel med full fargeskjerm. Du kan foreta hurtig og kontrollert tining. Perfekt til heving, sakte koking og pasteurisering. Rask nedkjøling og hurtig nedfrysing. Riktig tid for hvert produkt. Automatisk lagring ved riktig temperatur etter hver operasjon, opplyser Hans Kristian Moe i Bernhard Moe AS.

Han melder videre: – Et poeng er at v i ofte vil ha behov for et sjokkfryseskap, men det vil vanligvis oppta plass uten å bli brukt i lange perioder. Det samme vil en rekke andre skap gjøre hvor det er spesialisert for en av de nevnte bruksområder som Infinity innehar. Her er har du et skap som kan utføre alle funksjoner.

I-Group

Afinox importeres til Norge via i-group som består av følgende firma i Norge: Bernhard Moe AS i Trondheim, Karl B. Hauge AS i Bergen, E. Christiansen i Sandefjord, Tor Sebergsen i Tromsø, Gastropartner i Auli (Oslo) og SR Storkjøkken i Stavanger.

Nettside: www.i-group.no

"
Powered by Labrador CMS