Kræmen fra Bryne videregående skole vant Tine MatCup 2024.
Kræmen fra Bryne videregående skole vant Tine MatCup 2024.

Dette er semifinalistene i Tine MatCup

Finalen i Tine MatCup arangeres i februar 2025, men først skal det kvalifiseres gjennom en en semifinalerunde. Dette er semifinalistene.

Hvert lag består av to kokker og en servitør fra VG2. Vinnerlaget i hver semifinale, i tillegg til beste «runner up», er klare for finalen, som arrangeres i Stavanger i februar.

Dette er lagene som er i semifinalen

Semifinale 1, onsdag 6. november

Grønngård, Jåttå vgs. Stavanger

La Tavola, Jåttå vgs. Stavanger

TTK, Jåttå vgs. Stavanger

Amici di Dio, Narvik vgs.

Gusto Divino, Rauma vgs., Åndalsnes

Siamo Noi, Rauma vgs., Åndalsnes

Semifinale 2, torsdag 7. november

Delikatessen, Kirkeparken vgs., Moss

Vento Contrario, Nannestad vgs.

De Eletti, Nannestad vgs.

Cooked, Vestby vgs.

Jazzy, Norsk restaurantskole Oslo

Pollo per tura madre, Norsk restaurantskole Oslo

Semifinale 3, fredag 8. november

La Dolce Vita, Fitjar vgs, Stord

Firkløverne, Glemmen vgs, Fredrikstad

Tramonto, Glemmen vgs, Fredrikstad

Tre Forcette, Voss vgs.

Da Vittorio, Greveskogen vgs., Tønsberg

Una Vita Felice, Greveskogen vgs., Tønsberg

Semifinale 4, tirsdag 12. november

Beteslag, Borgund vgs., Ålesund

Godt & Blanda, Herøy vgs., Fosnavåg

Two and a halv Ginger, Herøy vgs., Fosnavåg

Hvite italienere, Sam Eyde vgs, Arendal

Milano, Sam Eyde vgs., Arendal

Sorrisso Luminoso, Sam Eyde vgs., Arendal

Semifinale 4, onsdag 13. november

Al Dente, Steinkjer vgs.

Kitchen Nightmare, Strinda vgs, Trondheim

De tre smaksprøvene, Raufoss vgs

Baida, Karmsund vgs., Haugesund

Fjorden, Karmsund vgs., Haugesund

Matmagi, Karmsund vgs., Haugesund

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS