Heidi Bjerkan kan vinne Matprisen. (Foto: Morten Holt)

Disse er nominert til Matprisen 2017

Credo-sjef Heidi Bjerkan er én av dem som kan vinne matprisen. Restaurant Kontrast på Vulkan i Oslo, Bar Brutus i Oslo og restaurant Lysverket i Bergen kan bli årets kjøkken.

Publisert
Kontrast er nominert i kategorien Årets kjøkken. (Foto: Morten Holt)

Her er de nominerte til de forskjellige prisene, som skal deles ut mandag 13. november.

– Konseptet «et bærekraftig måltid» står på agendaen i flere og flere kjøkken og virksomheter, og årets kandidater viser at hele verdikjeden er i bevegelse. Det er spennende tider for mat- og landbruksnæringa og gjennom Matprisen gjør vi dette enda mer synlig, sier prosjektleder for Matprisen, Idun Leinaas.

Matprisen

FBI redder høna – NRK

Hovelsrud gård, Ringsaker

Heidi Bjerkan, Trondheim

Utfordrerprisen

Bama

Norges Sjømatråd

Strand Unikorn

Årets kjøkken

Bar Brutus, Oslo

Lysverket, Bergen

Kontrast, Oslo

Årets produsent

Ikke bare brød, Porsgrunn

Indre Oslo Matforedling

Jacobsen på Berg, Tromsø

Årets forskningsformidler

Agropub

Fagbladet Økologisk landbruk

Ragna Kronstad

Debioprisen

Arendal kommune

Du Godeste, Oslo

Kardemomme barnehage

Juryen

I juryen sitter blant andre TV-kokk Andreas Viestad og Maaemo-sjef Esben Holmboe Bang. Her kan du se alle som er med i juryen.

Les mer om prisene på Matprisen.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS