Styret i Telemarkskanalen booking AS. Fra venstre Janne Lindgren (styremedlem), Kjersti Haland (daglig leder), Pål Kleffelgård (styremedlem) og Erling M. Kristensen (styreleder). (Foto: Telemarkskanalen booking AS)

Nytt salgsselskap for Telemarkskanalen

Båtselskapene på Telemarkskanalen tror på økt vekst av besøkende til Telemarkskanalen og satser på aktivt salg gjennom nytt salgs- og bookingselskap, Telemarkskanalen booking AS. Kjersti Haland er ansatt som daglig leder.

Publisert
MS Henrik Ibsen ved Spjotsodd. (Foto: Kåre S. Pedersen)

De to rederiene Skien Dalen Skipsselskap AS og Telemarkskanalen Skipsselskap AS, som drifter de to veteranskipene MS Victoria og MS Henrik Ibsen, har i fellesskap stiftet et nytt salgsselskap. Telemarkskanalen booking AS skal jobbe for å tiltrekke både individuelle reisende og grupper fra inn- og utland til Telemarkskanalen.

MS Victoria ved Vrangfoss sluser. (Foto: Kåre S Pedersen)

Base i Ulefoss sentrum

«Hovedhensikten til det nye selskapet er å selge båtreiser på Telemarkskanalen og attraktive natur- og kulturbaserte reiselivsopplevelser som støtter opp om dette. Selskapet har til nå 13 eksterne partnere på og langs Telemarkskanalen som tilbyr ulike typer reiselivsprodukter», heter det i en pressemelding fra selskapet.

Det nye selskapet skal ha kontor i Telemarkskanalens lokaler i Ulefoss sentrum, og Kjersti Haland er ansatt som daglig leder.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS