Aga Gass 24/7 – nyttig for restaurantbransjen

Aga lanserte nylig sitt nye prosjekt AGA Gass 24/7, en tjeneste som gjør at kunder kan selv hente gass de har behov for, via en app. – Denne løsningen kan være svært nyttig for restaurantbransjen, da de gjerne kan gå tom for CO2 i helgene, forklarer prosjektleder Jørgen Vigeland hos Aga. 

Publisert

Pilotprosjektet Aga Gass 24/7 har så vidt begynt, men erfaringene man har fått så langt gir rom for optimisme. Hensikten er at kunder skal kunne hente gass døgnet rundt.

Den første containeren i Larvik hadde offisiell åpning 20. mars, med både pølser og kaffe, og så langt har erfaringene vært gode ifølge prosjektleder Jørgen Vigeland i Aga.

 Prosjektleder Jørgen Vigeland hos Aga.
 Prosjektleder Jørgen Vigeland hos Aga.

– Mange kunder har allerede lastet ned appen og klarer seg fint selv, Aga Gass 24/7 containeren stod rett ved siden av vår Tools forhandler som var svært hjelpsomme i oppstartsfasen. Nå begynner det å gå av seg selv, sier Vigeland.

Pilotprosjekt med tre utsalgssteder

Tanken er at det er skal bli lettere for kundene å hjelpe seg selv, uavhengig av åpningstider og forhandlere. – Vi gjør dette for å tilfredsstille en etterspørsel, forklarer Vigeland. – Vi har merket oss et spesielt behov på Vestlandet, med flere bedrifter som er «på». Derav etableringen på Randaberg.

– I tillegg kan denne løsningen være svært nyttig for restaurantbransjen, da de gjerne kan gå tom for CO2 i helgene, forklarer han.

Foruten de etablerte Aga Gass 24/7 på Randaberg og i Larvik, er det også planlagt en i Hokksund.

– Pilotperioden er i minst ett år, hvor vi deretter skal ta en evaluering, sier Jørgen Vigeland.

Dette pilotprosjektet er unikt, og Aga prøver også ut dette i Sverige og Estland – i tillegg til Norge.

Appstore eller Google Play

Aga Gass 24/7 fungerer ved at man laster ned en app via Appstore eller Google Play. Via-appen får man adgang til selvbetjeningspunket. Du bruker også appen til å skanne flaskene når du skal kjøpe, bytte eller returnere flasker.

De fleste industrigassene er tilgjengelige via Aga Gass 24/7, bortsett fra sykehusoksygen, kuldemedier og giftgasser.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS