Espen Gryt. (Foto: Morten Holt)

Årets medlemsbedrift i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Elvebredden Catering, som er eid av bodøværingen Espen Gryt, er kåret til Årets medlemsbedrift 2018 av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.

Publisert
Fra venstre Espen Gryt (eier, styreleder og grunnlegger av Elvebredden Catering), Øyvind Frich (leder av innkjøpsutvalget i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden), Marianne Gotaas (daglig leder i Elvebredden Catering) og Javvad Latif (salgs- og markedssjef i NHO Reiseliv). (Foto: NHO Reiseliv)

Prisen ble delt ut på NHO Reiselivs årskonferanse på Clarion Hotel The Hub i Oslo sentrum tirsdag kveld.

Elvebredden Catering har vært medlem i NHO Reiseliv siden 2012, og benyttet seg av innkjøpskjedens leverandører siden 2015. Bedriften var nominert til prisen «Årets medlemsbedrift» sammen med Ostehuset og Hafjell Hotell.

– Vi i gjør noe riktig

– De andre nominerte er så flinke, så jeg hadde aldri trodd det skulle bli oss, men det er utrolig gøy. Vi må åpenbart gjøre noe riktig, sier Espen Gryt, som er eier, styreleder og grunnlegger av Elvebredden Catering.

Vinneren er kåret etter helhetsvurdering basert på følgende kriterier:

Bedriften må være medlem i NHO Reiseliv

Være lojal mot Innkjøpskjedens avtaleverk

Samarbeide med Innkjøpskjedens distriktssjef og Innkjøpskjedens leverandører

Bruke netthandelsplattformen Horeca Innkjøp.

I tillegg legger juryen vekt på hvor mange leverandøravtaler bedriften bruker, og at bedriften har hatt bonusvekst fra 2017 til 2018.

«Elvebredden Catering bruker 14 av avtaleleverandørene til NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, noe som gir en lojalitetsgrad på over 90 prosent. Bedriften er gode ambassadører for NHO Reiseliv og har et godt samarbeid med den lokale distriktssjefen», skriver juryen i sin begrunnelse.

Tidligere vinnere av prisen Årets medlemsbedrift er Sanngrund, Mon Ami Restauranter og Nødings Delikatesse.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS