Den nye undersjøiske restauranten skal bygges like ved Lindesnes Havhotell i Spangereid. (Foto: Hotellet)

Vil bygge undersjøisk restaurant i Norge

Like ved Lindesnes Havhotell vil brødrene Stig og Gaute Ubostad bygge Europas første undersjøiske restaurant.

Publisert

De har planer om å investere 30 millioner kroner i den nye restauranten – som kan bli en ny attraksjon i Norge. Restauranten skal bygges i Spangereid, like nord for Norges sydspiss.

Fra den undersjøiske restauranten Ithaa på Maldivene. (Foto: Restauranten)

Lindesnes Havhotell majoritetseier

Lindesnes Havhotell blir majoritetseier i nyskapningen, og etter det Horecanytt.no erfarer har prosjektet navnet Lindesnes Expoocean.

Fra før kjenner vi til undersjøiske restauranter, blant annet på Maldivene (Ithaa Undersea Restaurant på Hilton Conrad på Rangali Island), men nå vil Ubostad-brødrene bygge den første i Europa.

Havets delikatesser

Her kan spisegjestene studere livet på havbunnen, mens delikatesser – vi regner med at de vil komme fra havet, blir servert på tallerkenen.

Les mer på nettavisen til Lindesnes Avis

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS