Helge Johansen trekker seg som president i NKL. Han har ledet landsforeningen i flere år. Her serveres ha i Årets grønne kokk 2020 av odd Rainer Hildrum. (Foto: Morten Holt)

Presidentskifte i NKL

Etter flere år som president i Norges Kokkers Landsforening (NKL), gir Helge Johansen fra seg vervet. Kim-Håvard Larsen overtar presidentvervet.

Publisert
Kim-Håvard Larsen overtar presidentvervet i NKL frem til landsmøtet i 2021. (Foto: NKL/Nordsveenfoto.no)

Johansen har valgt å prioritere tiden til seg selv – etter sykdom sommeren 2020, og har valgt å overlate overlater presidentvervet til Kim-Håvard Larsen.

«Helge Johansen har i mange år av sin kokkekarriere jobbet for å synliggjøre kokkefaget, i kraft av sitt tydelige engasjement i NKL og i bransjen.Som medlem, oldermann, styremedlem, visepresident, president og andre tilhørende nordiske verv- har han bidratt til at NKL står stødig og godt i dagens kokke-Norge. Han har sammen med styret, og organisasjonens administrative ledere, bidratt til å utvikle NKL til å bli et varemerke med godt omdømme», skriver NKL.no.

«Gjort organisasjonen til en partner mange i bransjen ønsker å samarbeide med»

«NKL og de norske kokkelandslagene kan være glade for hans engasjement, utholdenhet og erfarne lederskap. Det har sikret gode leveranser og gjort organisasjonen til en partner mange i bransjen ønsker å samarbeide med. Norske Kokkers Landsforening (NKL) og kokke-Norge takker for mange års aktiv deltagelse for kokkefagets fremme», heter det videre.

Driver Umami Harstad

NKLs nye president Kim-Håvard Larsen eier og driver restauranten Umami i Harstad.

Du kan følge Larsen på Facebook her

Også Løfblad ut av landsstyret

Mette Løfblad har også valgt å gå ut av NKLs landsstyre. Hun fratrådte sitt styreverv med virkning fra 1. august 2020.

Løfblad og Johansen vil bli takket ved en passende anledning.

NKLs neste landsmøte arrangeres på Scandic Parken Ålesund fra 5. til 7. mars 2021.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS