Compass-Group Kanalpiren & Compass-Group Verven 4, Stavanger, Kim Iamram og Torbjørn Gundersen
Kim Iamram (til høyre) og Torbjørn Gundersen fra Compass-Group Kanalpiren & Compass-Group Verven 4, Stavanger, gikk helt til topps i NM Community Catering 2025

Stavanger-lag til topps i NM Community Catering

Kim Iamram og Torbjørn Gundersen, som representerer Compass-Group Kanalpiren & Compass-Group Verven 4 i Stavanger, gikk helt til topps i NM Community Catering 2025.

Pallen i NM Community Catering 2025.
Pallen i NM Community Catering 2025.

Joakim Friis og Håkon Holmlund (Sykehuskokkene, Universitetssykehuset Nord -Norge, Tromsø) ble nummer to, mens Mathieu Soulergues og Darius Griscenka (ISS Facility Service ISS Mills og ISS Oslo) ble nummer tre i NM Community Catering 2025.

Konkurransen ble arrangert på Umami Arena tirsdag 18. mars.

Vinnermenyen

Vinnerlaget fra Stavanger leverte denne finalemenyen:

Møtebevertning 

«Takoyaki» fylt med snøkrabbe, vårløk og bønnespirer, roasted sellerirot og krabbe glaze. gressløk, miso majo

«Kikerter vaffel» Lett syltede shi-megi sopp med ingefær, Aquafaba med grønne urter og wasabi, Sprø kikerrtvaffel

Bowl 

Bulgur-salat med Nduja og fetaost, Grillede brokkoli, Forvelle shimegi sopp, Hummus med sprø kikert Syltet rødløk, kamskjell «45 grader», kimchi sesam crisini

Hovedmåltid 

Laks på toast, gnocci-potet, sellerirot «elegant», sautert morkel, crispy soft karamellisert små løk, smørsaus

Dessert 

Fløterand med hvit sjokolade, gulrot og tinved, havre crumble

Du kan se menyen til de to andre lagene på pallen på NKL.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS