I kveld åpnet restaurant Under, (Foto: Restauran Under)
I kveld åpnet restaurant Under, (Foto: Restauran Under)

Et Under ved Lindesnes

En av verdens mest spektakulære restauranter, Under, ble åpnet i kveld. Responsen har vært helt enorm.

Publisert
Restaurant Under. (Foto: Under)
Restaurant Under. (Foto: Under)

Restauranten har fulle bookinger helt frem til september 2019, og pågangen er fortsatt stor for restauranten like ved Lindesnes Havhotell på Spangereid.

Restaurant Under er en destinasjon i seg selv.

Horeca besøkte brødrene Stig og Gaute Ubostad like etter at ble kjent at de skulle bygge Europas største undervannsrestaurant. Den saken kan du lese her.'

Fulle hus

Restauranten har vekket oppsikt over hele kloden, og vil med all sannsynlighet har fulle hus også etter september 2019.

Restauranten, som har plass til 40 gjester, er tegnet av Snøhetta.

Danske Nicolai Ellitsgaard Pedersen styrer kjøkkenet på den nyåpnede restauranten, som sørger for nytt og godt belegg til Lindesnes Havhotell, som bare ligger et par hundre meter fra Under.

Les også: Nå skal Restaurant Under senkes

Gaute (til venstre) og Stig Ubostad står bak Under. Dette bildet ble tatt i september 2017. Restauranten er nå oppført i vika like bak brødrene.  (Foto: Morten Holt)
Gaute (til venstre) og Stig Ubostad står bak Under. Dette bildet ble tatt i september 2017. Restauranten er nå oppført i vika like bak brødrene.  (Foto: Morten Holt)

Les også: Restaurant Under er under

Koster å spise under havoverflaten

Gaute og Stig Ubostad, som står bak restauranten, samt Lindesnes Havhotell og Rosfjord havhotell i Lyngdal, har tidligere uttalt til Nettavisen at besøkende må regne med å svi av minst 2000 kroner i restauranten. Alle som bestiller bord må samtidig betale et reservasjonsgebyr på 1000 kroner.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca