Fra utdelingen: Svein Magnus Gjønvik (serimonimester og nærer av NKFs Cordon Rouge), Kristine Høiesen Hartviksen (president i Nordisk Kjøkkensjef Federasjon), Einar Øverås (ærespresident I Nordisk Kjøkkensjef Federasjon), Kjell Patrick Ørmen Johnsen (NM-vinner 2017) og Kåre Andre Hjartholm (NM-vinner 2016). (Foto: NKL)

Heder til NM-vinnere på NKL-landsmøtet

To tidligere vinnere av NM i kokkekunst, Kåre Andre Hjartholm og Kjell Patrick Ørmen Johnsen, fikk begge tildelt NKLs hederstegn Cordon Bleu på landsmøtet i Bergen i helga.

Publisert

Hjartholm vant NM i 2016, mens Ørmen Johnsen vant NM i fjor (2017).

Kriterier for tildeling av hederstegnet Cordon Bleu er at man må ha minst åtte års praksis i faget, inkludert læretid, med minst fem års aktivt medlemskap i laug tilsluttet Norges Kokkemesteres Landsforening. I tillegg skal de som mottar CB ha vist stor faglig dyktighet og deltatt aktivt på arrangement som er i laugets regi.

Her kan du lese om de andre prisutdelingene

Landsmøtet er NKLs arena der foreningens høyeste utmerkelser deles ut.

Les også: To Rom og Kjøkken kåret til «Årets lærebedrift 2017»

Les også: Gunnar Jensen er «Årets kjøkkensjef 2017»

Les også: Johan Nicolaisen ble «Årets oldermann 2017»

Les også: NKLs høyeste utmerkelse, André Enghs gullnål, til Hans Dahl Ørstavik

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS