Karl Erik Pallesen (midten) har coachet både Christian A. Pettersen (til venstre) og Christopher W. Davidsen til seier i Årets kokk, henholdsvis i 2017 og 2015. Lenge har han drevet Fisketorget. Nå planlegges to nye restauranter og en skybar i Stavanger. (Foto: Morten Holt, arkiv)

Pallesen satser stort i Stavanger

Karl Erik Pallesen (36) skal drive to restauranter og en skybar i det planlagte høyhuset i St. Olav i Stavanger.

De tre restaurantene som Pallesen & Co skal drive er Lønsj (på gateplan) og en skybar og restaurant i 16. etasje i nybygget.

Planen er åpning i 2022.

Suksess som Årets kokk-coach

Jubel i Årets kokk 2017 for Karl Erik Pallesen (til høyre), Christian A. Pettersen og commis Kim Iamram (helt til venste). (Foto: Morten Holt, arkiv)

Pallesen driver i dag populære Fisketorget i Stavanger og Matboden Stavanger. Han har dessuten hatt stor suksess som coach i Årets kokk.

Karl Erik Pallesen. (Foto: Fisketorget i Stavanger)

Han ledet både Christopher W. Davidsen til seier i Årets kokk i 2015 og Christian A. Pettersen til seier i samme konkurranse i 2017. Begge tok senere medalje i Bocuse d'Or.

Tidligere har 36-åringen også blant annet også vært kjøkkensjef på nå nedlagte Gastronomisk Institutt.

Travle dager

«Dette har jeg gledet meg til å fortelle om! Det blir travelt fremover. Tre nye mat- og drikkekonsepter skal inn i dette fantastiske bygget. I 2022 starter vi opp», skriver Pallesen på sin Facebook-side.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS