
Pallesen satser stort i Stavanger
Karl Erik Pallesen (36) skal drive to restauranter og en skybar i det planlagte høyhuset i St. Olav i Stavanger.
De tre restaurantene som Pallesen & Co skal drive er Lønsj (på gateplan) og en skybar og restaurant i 16. etasje i nybygget.
Planen er åpning i 2022.
Suksess som Årets kokk-coach

Pallesen driver i dag populære Fisketorget i Stavanger og Matboden Stavanger. Han har dessuten hatt stor suksess som coach i Årets kokk.

Han ledet både Christopher W. Davidsen til seier i Årets kokk i 2015 og Christian A. Pettersen til seier i samme konkurranse i 2017. Begge tok senere medalje i Bocuse d'Or.
Tidligere har 36-åringen også blant annet også vært kjøkkensjef på nå nedlagte Gastronomisk Institutt.
Travle dager
«Dette har jeg gledet meg til å fortelle om! Det blir travelt fremover. Tre nye mat- og drikkekonsepter skal inn i dette fantastiske bygget. I 2022 starter vi opp», skriver Pallesen på sin Facebook-side.