Lærlingene som gikk til topps i Oslo og Akershus Cup. Til venstre Statholdergaardens kokker Sander Hjelvik Skjelbostad og Rohollah Murshakhi, og til høyre Therese Gjesti Friis fra Oslo Militære Samfund og Bryan Matthew Santos fra Brasserie France. (Foto: Privat)

Lærlinger til topps i Oslo

Therese Gjesti Friis fra Oslo Militære Samfund og Bryan Matthew Santos fra Brasserie France var de beste servitørlærlingene i Oslo og Akershus Cup. I kokkeklassen var Statholdergaarden nok en gang best, og på vinnerlaget var Sander Hjelvik Skjelbostad og Rohollah Murshakhi.

Publisert
Therese Gjesti Friis fra Oslo Militære Samfund og Bryan Matthew Santos fra Brasserie France var de beste servitørlærlingene i Oslo og Akershus Cup. (Foto: Privat)

Nylig ble Oslo og Akershus Cup for lærlinger arrangert. For første gang ble konkurransen arrangert i Mathallen i Oslo, og det ble et flott arrangement med mye mer publikum enn det som har vært normalt Etterstad videregående skole, der konkurransen har vært holdt tidligere.

Vinnerne Therese Gjesti Friis fra Oslo Militære Samfund og Bryan Matthew Santos fra Brasserie France sammen med lagleder Mathias Thoresen. (Foto: Privat)

Klare for Norgescup

I tillegg til kokk- og servitørlærlinger var det, var det også konkurranse for lærlinger til resepsjon, baker og konditor. Det var sterke prestasjoner i alle fag, får vi opplyst.

Vinnerne i servitør- og kokkeklassen er nå klare for Norgescup i Stavanger neste år.

«Echanson National» Rolf E. Wenstad var til stede på vegne av Chaîne des Rôtissaurs Bailliage d’Oslo og hadde gleden av å premiere vinnerne i servitørfag og kokkefag. Vinnerne mottok medaljen «Academie Chaînes des Rôtissaurs Premier Jeune Professionnel», diplom og 2500 kroner.

Og årets vinnere var for servitør Therese Gjesti Friis fra Oslo Militære Samfund og Bryan Matthew Santos fra Brasserie France. Lagleder var Mathias Thoresen.

I kokkeklassen var det Sander og Rohollah som vant. Begge er lærlinger på Statholdergaarden.

Dette var de beste i de forskjellige fagene

(vi har dessverre ikke fått etternavnene på alle de forskjellige pallvinnerne)

Servitør

1) Therese Gjesti Friis (Oslo Militære Samfund) og Bryan Matthew Santos (Brasserie France)

2) Mina og Scott fra Statholdergaarden

3) Tiril og Eirik fra Brasserie France

Kokker

1) Sander Hjelvik Skjelbostad og Rohollah Murshakhi, Statholdergaarden

2) Martine og Simen fra Statholdergaarden

3) Judi og Christoffer fra Vaaghals

Resepsjonsfag

1) Elise fra Thon Hotel Arena

2) Siv fra Thon Hotel Opera

3) Kayleigh fra Gardermoen Airport Hotel

Baker

1) Rebecca fra Åpent Bakeri

2) Olai fra Åpent Bakeri

3) Lise fra Asker Produkt

Konditor

1) Trude fra Clarion Airport Hotel

2) Oda fra Støtvig Hotel

3) Nora fra Vaaghals

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS