Vaaghals-kokk Aron Espeland er flyttet opp fra junior- til seniorlandslaget. (Foto: Eirik Nilssen, Matbyrået Impuls)

Dette er de nye tre norske kokkelandslagene

Det har vært omfattende endringer på kokkelandslagene etter VM i Luxembourg i november 2018. Dette er de tre norske lagene som skal delta i OL i Stuttgart i februar 2020.

Publisert

Hele det foregående juniorlandslaget er ute. Kun Jon Erlend Matre, som var commis på det «foregående» juniorlandslaget, er igjen – nå som kokk. Også kaptein Geir Magnus Svae er borte.

Vaaghals-kokk Aron Espeland er flyttet opp fra junior- til seniorlandslaget. (Foto: Eirik Nilssen, Matbyrået Impuls)

Espeland fra junior og til senior

Vaaghals-kokk Aron Espeland, som var med juniorlandslaget tidligere, er nå fast medlem på seniorlandslaget.

Junior- og seniorlandslaget ledes av manager Jørn Lie, som også fungerer som kaptein på juniorlaget til ny kaptein blir klar.

Christer Rødseth fra Vaaghals er kokkelandslagets kaptein. (Foto: Eirik Nilssen, Matbyrået Impuls)

Under finner du alle som er med på de forskjellige norske kokkelandslagene frem mot OL i Stuttgart neste år.

Kokkelandslaget - senior

Kaptein Christer Rødseth, Restaurant Vaaghals, Oslo

Kjell Patrick Ørmen Johnsen, Kulinarisk Akademi, Oslo

Jan Erik Hauge, Nemesis, Oslo

Kåre Andre Hjartholm, Salt & Søtt, Bergen

Henrik Falkensten, Britannia Hotel, Trondheim

Kristoffer Lofnes, Etoile, Stockholm

Tonje Torvanger, Statholdergaarden, Oslo

Aron Espeland, Restaurant Vaaghals, Oslo

Commis Katrine Åsnes Gjesdal, MS Trollfjord, Hurtigruten

Commis Kenneth Pettersen, Kulinarisk Akademi, Oslo

Commis Robert Haugen, Happolati, Oslo

Commis Åshild Lerbak, Villa Sole, Lillestrøm

Kokkelandslaget - junior

Kaptein Gunnar Jensen, Mathallen, Tromsø

Irmelin Sandboe, Brasserie France, Oslo

Toum Ditthideth, Britannia Hotel, Trondheim

Jon Erlend Matre, Stock, Oslo

Runar Helgeland, NB Sørensen 2.etg, Stavanger

Thomas Ekenes-Fosback, nå ansatt hos Unilever, er kaptein på community catering-landslaget. (Foto: Morten Holt)

Thomas Mythe, Restaurant Vaaghals, Oslo

Commis Benjamin Granerud, Le Benjamin Bar & Bistro, Oslo

Commis Thomas Seim Breivik, Kumlegaarden, Drøbak

Kokkelandslaget Community Catering

Kaptein Thomas Ekenes-Fosback, Unilever Food Solutions

Christopher Jarodd, bRest, Oslo

Inger Renathe Østmoe, ISS, Oslo

Christian Mathiassen, Toma, Flekkefjord

Idunn Nilsen, DeTreStuer/4 Services, Oslo

Les mye mer om kokkelandslagene i magasinet Horeca (nummer 4 2019)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS