
Dette er de nye tre norske kokkelandslagene
Det har vært omfattende endringer på kokkelandslagene etter VM i Luxembourg i november 2018. Dette er de tre norske lagene som skal delta i OL i Stuttgart i februar 2020.
Hele det foregående juniorlandslaget er ute. Kun Jon Erlend Matre, som var commis på det «foregående» juniorlandslaget, er igjen – nå som kokk. Også kaptein Geir Magnus Svae er borte.

Espeland fra junior og til senior
Vaaghals-kokk Aron Espeland, som var med juniorlandslaget tidligere, er nå fast medlem på seniorlandslaget.
Junior- og seniorlandslaget ledes av manager Jørn Lie, som også fungerer som kaptein på juniorlaget til ny kaptein blir klar.

Under finner du alle som er med på de forskjellige norske kokkelandslagene frem mot OL i Stuttgart neste år.
Kokkelandslaget - senior
Kaptein Christer Rødseth, Restaurant Vaaghals, Oslo
Kjell Patrick Ørmen Johnsen, Kulinarisk Akademi, Oslo
Jan Erik Hauge, Nemesis, Oslo
Kåre Andre Hjartholm, Salt & Søtt, Bergen
Henrik Falkensten, Britannia Hotel, Trondheim
Kristoffer Lofnes, Etoile, Stockholm
Tonje Torvanger, Statholdergaarden, Oslo
Aron Espeland, Restaurant Vaaghals, Oslo
Commis Katrine Åsnes Gjesdal, MS Trollfjord, Hurtigruten
Commis Kenneth Pettersen, Kulinarisk Akademi, Oslo
Commis Robert Haugen, Happolati, Oslo
Commis Åshild Lerbak, Villa Sole, Lillestrøm
Kokkelandslaget - junior
Kaptein Gunnar Jensen, Mathallen, Tromsø
Irmelin Sandboe, Brasserie France, Oslo
Toum Ditthideth, Britannia Hotel, Trondheim
Jon Erlend Matre, Stock, Oslo
Runar Helgeland, NB Sørensen 2.etg, Stavanger

Thomas Mythe, Restaurant Vaaghals, Oslo
Commis Benjamin Granerud, Le Benjamin Bar & Bistro, Oslo
Commis Thomas Seim Breivik, Kumlegaarden, Drøbak
Kokkelandslaget Community Catering
Kaptein Thomas Ekenes-Fosback, Unilever Food Solutions
Christopher Jarodd, bRest, Oslo
Inger Renathe Østmoe, ISS, Oslo
Christian Mathiassen, Toma, Flekkefjord
Idunn Nilsen, DeTreStuer/4 Services, Oslo