Eyvind Hellstrøm. (Foto: Heidi Fjelland)

Vant pris for årets beste kokebok

Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan har vunnet prisen «Beste norske kokebok 2020».

Publisert

For 13. gang er prisen «Beste norske kokebok» delt ut, og etter en jevn og spennende finalerunde er årets vinner Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan med «Hellstrøms hemmeligheter».

Juryens begrunnelse

Dette er juryens begrunnelse:

En nyforelsket Hellstrøm snobber ned, og serverer enkle og svært velsmakende, men også kreative retter som alle kan greie å lage hjemme hos seg selv. Den velkjente kokken formidler sin brede kunnskap på pedagogisk vis, slik at vi føler at det er noe nytt å lære på hver eneste side.

Eyvind Hellstrøm mottar prisen «Beste norske kokebok» for annen gang, etter at han i 2012 vant kåringen med «Hellstrøm junior».

Andre finalister

I den avsluttende finalerunden konkurrerte Hellstrøms hemmeligheter med følgende utgivelser:

Asiatisk. En kokebok – Jan Robin Ektvedt, Forlaget Press

Tradisjonsmat fra Lofoten og Vesterålen – Eirik Nilssen, Senja Matstudio

En skikkelig digg kokebok 2 – Hanne-Lene Dahlgren, Entusiast forlag

Julehøgtid. Den beste maten og dei gode tradisjonane – Arne Brimi og Arne Hjeltnes, Kagge forlag

Prisen «Beste norske kokebok» er et samarbeid mellom Apéritif og Norli.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS