Lise Finckenhagen. (Foto: Prior)

Priors nye ambassadør

Du har kanskje sett henne på TV-skjermen i det siste. Prior har nemlig inngått et langsiktig samarbeid med kokken Lise Finckenhagen.

Finckenhagen gleder seg til samarbeidet. Ifølge henne finnes det knapt en råvare som er så allsidig som kylling.

– Kylling kan varieres på utrolig mange måter, og har en ren og mild smak. Det er dessuten en sunn og mager råvare som er rask å tilberede. Jeg har to tenåringssønner som trener mye, og som derfor trenger rikelig med proteiner. Kylling og egg er en viktig del av kosten deres, og vi spiser kylling minst to ganger i uka, sier hun.

Synlig allerede i januar

Finckenhagen vil formidle sunn matglede og fristelse gjennom året, og blir først å se i Priors nye januar-kampanje.

Lise Finckenhagen (født 1976) begynte hos Eyvind Hellstrøm på Bagatelle som 16-åring og har siden opparbeidet seg et ry som en av Norges dyktigste kokker.

Dyktig kokk med høy troverdighet

– Vi er veldig glade for å ha med Lise på laget. Hun er en dyktig kokk med høy troverdighet. Sammen skal vi formidle matglede og inspirasjon - basert på sunne og bærekraftige, norske råvarer, sier marketingsjef for Prior, Kirsti Wiker Rönnmark i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS