Rune Skjerdal, Culina Bergen og Lasse Nordbø, Culina Fredrikstad følger interessert med når Hilde Bugge i Sundqvist forteller om Riedel og hva som gjør disse glassene så spesielle. (Foto: Culina)

Riedel til Culina

Er du opptatt av vin, har du garantert hørt om Riedel. Nå får du kjøpt Riedel fra Culina, som tar inn to serier til lager i første omgang, Veritas og Performance.

Publisert

Begge seriene er druespesifike, og etter en glass-smaking er det skjønn enighet om at det løfter smaksopplevelsen å drikke vinen av et spesielt tilpasset glass.

Hilde Bugge gir opplæring og forklaring på hva som gjør Riedel glassene så bra. (Foto: Culina)

En annen smaksopplevelse

Hilde Bugge introduserte interesserte Culina-ansatte for Riedel-glassene gjennom en smaking, der man fikk inngående forklaring om hva som spiller inn på smaksløkene og hvilke egenskaper fra vinen som understrekes når man bruker et spesielt egnet glass.

«Det var påfallende forskjell i smaksopplevelsen når man sammenlignet samme vin fra forskjellige glass. Mengde luft og hvordan drikken treffer på tungen og i ganen har mye å si for hvordan smaken oppfattes, det er noe man vet, men ikke nødvendigvis tenker over i det daglige. Men når man jobber med smaker og smaksopplevelser er det fint å ha tilgang på produkter som bidrar til å løfte helheten til et ønsket nivå. Det er jo ikke slik at en god vin vil smake vondt i et «vanlig» glass, men for den kresne og for de finere viner så vil et druespesifikt glass gi smak og aroma et fortjent løft», heter det i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS