Juryleder Ivar Villa sammen med prisvinnerne i 2021, Vegar Bakken-Løvaas og Kaja Helland-Kigen. (Foto: Morten Holt)

Har du en kandidat til Matomsorgsprisen 2022?

Matomsorgsprisen skal deles ut for 17. gang i 2022. Har du en kandidat til den anerkjente prisen? Fristen for å nominere kandidater er 1. september 2022.

Matomsorgsprisen 2021 ble tildelt avdeling for kjøkken og matomsorg i Lillestrøm kommune. Her avdelingsleder Vegar Bakken-Løvaas, klinisk ernæringsfysiolog Kaja Helland-Kigen, kommunalsjef helsehus og institusjon, Helene Hallingstorp. Har du en kandidat til prisen i 2022. (Foto: Morten Holt)

Prisen deles ut til fagpersoner i kantiner eller institusjoner som gjør en forskjell.

Matomsorg er ikke bare å tilby et måltid. Matomsorg dreier seg om helhet. Det dreier seg om at rammen rundt måltidet er hyggelig, at måltidet er vel tilberedt, med utgangspunkt i gode råvarer og ernæringskunnskap. Det dreier seg om å ønske sine gjester eller pasienter vel. Juryen er ute etter de særdeles gode eksemplene.

Dette ser juryen etter

Juryen ser etter kandidater som:

* Bedrer kvaliteten på måltidet med tanke på råvarer og ernæring

* Ser nytten og viktigheten av å ha trivsel rundt måltidet

* Gjør nyskapende arbeid som kan komme hele kokkfaget til gode

* Aktivt sørger for å heve og utnytte medarbeidernes kompetanse

* Systematisk arbeider for et godt arbeidsmiljø

Kjenner du noen som gjør en ekstra innsats for god matomsorg i institusjoner eller kantiner? Send ditt forslag med begrunnelse til post@matomsorg.no innen 1. september 2022.

Du finner også informasjon, vedtekter og aktuelle skjemaer på Matomsorg.no.

Prisen deles ut i forbindelse med Tines fagseminar, tirsdag 25. oktober 2022.



Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS