– På menyen har vi blant annet nevamat - retter som gjerne deles over bordet. Vi lager rause porsjoner av ærlig, rustikk og håndlaget mat, sier F&B-manager Arne Marius Berg. Foto: Brasserieferda.no)

Hotellkjede med ny restaurantkjede

Thon Hotels satser på en ny restaurantkjede, som i første omgang åpnes på fire Thon-hoteller. Brasserie Ferda åpnes denne uken på nye Thon Hotel Storo i Oslo.

Publisert
Brasserie Ferda dyrker de lokale heltene – bønder, fiskere og ysterier som strekker seg lenger for å tilby det råvarer på sitt beste. (Foto: Brasserieferda.no)

De nye spisestedene blir folkelige restauranter som fremmer norsk matkultur med søkelys på bærekraft og sesongbaserte råvarer.

Ferda skal fremme ren, norsk matkultur og gjøre bærekraftige og gode matopplevelser tilgjengelig for flere. (Foto: Brasserieferda.no)

– God norsk mat som er rustikk og lokal

Brasserie Ferda skal lage mat fra de aller beste råvarene sesongen har å by på. (Foto: Brasserieferda.no)

– Brasserie Ferda serverer god norsk mat som er rustikk og lokal. Vi ønsker å gjøre bærekraftige og gode matopplevelser tilgjengelig for flere. Dette er ujålete og folkelige restauranter for alle. Det er dette som er hovedingrediensene i Ferda-konseptet. De nye Ferda-restaurantene våre serverer spennende matretter laget av kvalitetsråvarer, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen, i en pressemelding.

Introduserer «nevamat»

Menyen kombinerer norske mattradisjoner med et moderne kjøkken.

– Våre helter er de lokale bøndene, fiskerne og ysteriene. Fra de får vi de aller beste råvarene sesongen har å by på. På menyen har vi blant annet nevamat, retter som gjerne deles over bordet. Vi lager rause porsjoner av ærlig, rustikk og håndlaget mat, sier F&B-manager Arne Marius Berg.

Fire nye Ferda-restauranter åpner her:

Thon Hotel Storo

Thon Hotel Alta

Thon Hotel Kirkenes

Thon Hotel Bergen Airport

Brasserie Ferda åpner 6. september på Thon Hotel Storo i Oslo, og de tre andre restaurantene åpner i løpet av høsten 2018.

Eksempler på «nevamat» er:

* Varmrøkt røye med pepperrotkrem, ørretrogn og fritert grønnkål.

* Svineribbe med rødkålsalat og syltet eple.

* Akevittgravet brosme med syltede grønnsaker, brokkolikrem og fritert løk.

* Fritert krabbekake med tomatdipp og råkostsalat.

Her kan du se menyen

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS