
Hvem er Årets matgledebedrift i 2019?
Så er det igjen klart for Årets matgledebedrift, i regi Tine Partner. Påmeldingen har nå åpnet, og du kan melde kandidater frem til 31. mai. Vinneren kåres i oktober.

Vinneren kåres ut fra den innsats som gjøres for å spre matglede til gjestene gjennom gode matopplevelser og inspirerende aktiviteter. Vi legger spesielt vekt på TINEs produkter, samt den innsats som fremmes gjennom innovasjon, nytenkning og kreativitet hver dag for å spre matglede.
Vinneren av Årets Matgledebedrift 2019 får en tur med Tine Partner Servering til Bocuse d’Or Europe i Tallinn i Estland i 2020.
Les også: De 3 Stuer i Trondheim er Årets matgledebedrift 2018
Frist for innsendelse av kandidater
Fredag 31. mai er fristen for å sende inn begrunnelsen for hvorfor den nominerte fortjener å vinne «Årets Matgledebedrift 2019».
Begrunnelsen gir juryen grunnlag for videre arbeid i kåringen av vinneren.
Allerede underveis i konkurranseperioden kan du vinne matnyttige premier til din bedrift. Bruk din kreativitet rundt temaet og vær med i trekningen av valgfritt kurs på TINE Partner-skolen .
Vinneren kåres på Ostens dag
Kåringen av Årets Matgledebedrift 2019 skjer i forbindelse med Ostens Dag i Oslo 24. oktober 2019. Finalistene inviteres inn til Oslo på dette arrangementet.
Premier:
• 1. plass; Matfaglig tur til konkurransen Bocuse d’Or Europa i Tallinn for to personer.
• 2. plass; Matfaglig tur til Ørjan Johannessen & Bekkjarvik Gjestgiveri for to personer.
• 3. plass; Matfaglig tur til Britannia Hotel og tidligere Bocuse d’Or-deltaker Christopher W. Davidsen i Trondheim for to personer.
Juryen
Juryen består av gullvinner fra Bocuse d’Or Lyon 2015, Ørjan Johannessen, og fra Tine Partner Servering; sjef kundeutvikling Kenneth Myklebust, kokk og matfaglig ansvarlig, Pål Jetmundsen, og konkurranseansvarlig Brita Unnerud.
Ønsker du å melde på/nominere deg selv eller en/flere av dine steder – ta kontakt med [email protected].
Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)
Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her
Her kan du abonnere på magasinet Horeca
Disse har blitt Årets matgledebedrift
Årets Matgledebedrift er en landsomfattende konkurranse med mål om å skape gode og sunne matopplevelser. Det er også en feiring av matkultur og bordets gleder, og hyller storhusholdningsbedriftene som skaper matglede utenom det vanlige.
Årets matgledebedrift ble første gang arrangert i 2008, og arrangeres i 2019 for 11. gang.
I 2008, 2009 og 2010 delte Tine Partner ut tre førstepriser; en for kantine («Årets matgledekantine»), en for hotell («Årets matgledehotell») og en for fastfood («Årets matgledefastfood»). Disse ble fra 2011 slått sammen til «Årets matgledebedrift».
Vinnerne
2019: ?
2018: De 3 Stuer Trondheim innovasjonssenter (ved kjøkkensjef Anika Aspvik).
2017: Solborg Bo- og aktivitetssenter, Ski (ved kjøkkensjef Hege Nygaard).
2016: Thon Hotel Lofoten, Svolvær (ved kjøkkensjef Stian Haugnes).
2015: Voksenåsen Kultur- og Konferansehotell, Oslo (ved Oscar Rattén).
2014: Nygård bo- og behandlingssenter, Sandefjord, ved Erlend Eliassen.
2013: Treats Personalerestaurant & Catering, Skøyen, Oslo.
2012: Albatross-kantinen, Frende Forsikring, Bergen.
2011: Kantinen ISS Subsea 7, Forus, Stavanger.
2010: Vinner Årets matgledekantine: De 3 Stuer avdeling Otto Nielsens vei, Trondheim, vinner Årets matgledehotell: Rica Nidelven, Trondheim, vinner Årets Matgledefastfood: Kjuttas Brød og Salat i Dyreparken, Kristiansand.
2009: Vinner Årets matgledekantine: Wilberg Vassbotnen, Stavanger, vinner Årets matgledehotell: Rica Nidelven, Trondheim, vinner Årets matgledefastfood: Bergbys Familierestauranter, Skien.
2008: Vinner Årets Matgledekantine: National Oilwell, Kristiansand, vinner av Årets Matgledehotell: Radisson SAS Beito Hotel, Beitostølen, vinner av Årets Matgledefastfood: Bergbys Familierestauranter, Skien.