OddTuftenTommy EspedalBama

Bilder fra første dag av Smak 2011

Messegeneral Trond Andersen er storfornøyd med første dag av Smak 2011, årets store messe for bransjen. Se bilder fra åpningsdagen her.

Publisert

Lasse Nordbø utenfor den store standen til Culina og Riise Prosjekt. (Foto: Morten Holt)

– Det ser veldig bra ut. Jeg har foreløpig ikke besøkstall for første dag, men har inntrykk av at det har flere innom den første halvdelen av dagen i dag enn det var i 2009, sier Trond Andersen på Norges Varemesse.

Han fortsetter: – Utstillerne har gjort en strålende jobb. Standene er fantastisk flotte og kreative. Våre besøkende fra utlandet har sagt til meg at dette er en messe med høy standard, sier han.

Det var godt besøk på Norges Varemesse i dag. (Foto: Morten Holt)

Fylt tidlig

Allerede rett etter åpning tirsdag formiddag, ble lokalene fylt av tilreisende besøkende.

I morgen fortsetter Smak 2011, og både onsdag og torsdag er det utvidede åpningstider (til 20 på kvelden).

Messen avsluttes fredag ettermiddag.

NM i konditorkunst

Blant konkurransene som ble avsluttet i dag var NM i konditorkunst, der seks skarpskodde konkurrenter var i aksjon.

De seks er Mars-Erland Jensen, Line Tonerud Johansen, Hege Andersen Høgstø, Morten Carlson, Patrick Dufaud og Annemari Erlbeck. Horecanytt.no kommer tilbake med resultatene i løpet av kvelden.

Se flere bilder fra messen under her

Svein Jæger Hansen er deltaker i finalen i NM i rekesmørbrød torsdag. Tirsdag serverte kjøkkensjefen på Meyergården Hotell i Mo i Rana reinsdyrskarbonader på standen til Arctic Rein & Vilt AS. (Foto: Morten Holt)

Lokale produkter samlet på en stand på Smak 2011. (Foto: Morten Holt)

Frode Stålsett (til venstre) og Oddbjørn Jerijærvi fra Finnmarksrøya bød på godbiter på standen - som er en av mange i "Költzowgata"

Enor-leder Arnt Kortgaard bidrar på Culina-standen på Smak 2011. (Foto: Morten Holt)

2080.no viser seg frem på Smak 2011. Metos sin stand i bakgrunnen. (Foto: Morten Holt)

Mats Erland Jensen i aksjon i finalen i NM i konditorkunst 2011, som ble arrangert første dag av Smak 2011. (Foto: Morten Holt)

Hege Andersen Høgstø var en av finalistene i NM i konditorkunst 2011, og hadde også tid til et smil til fotografen midt under konkurransen. (Foto: Morten Holt)

Fra Mills sin stand på Smak 2011. (Foto: Morten Holt)

Odd Tuften i Bama Servicehandel (til venstre) og Tommy Espedal i Bama Storkjøkken serverte i onepiece med fruktmotiv. 1. februar ble to typer Break Sandwich (Kylling Tikka Masala og Bacon Gouda Dijon) lansert. (Foto: Morten Holt)

Paul Ove Fredriksen hos Kaffe1.no serverte selvfølgelig kaffe i flere varianter. (Foto: Morten Holt)

Rational er som alltid på plass med sine show. (Foto: Morten Holt)

Cafebars stand er absolutt en av de mest iøynefallende standene på Smak 2011. (Foto: Morten Holt)

AE Foodtech er en markant utstiller på Smak 2011. (Foto: Morten Holt)

Storkjøkkensenteret er som alltid på plass. (Foto: Morten Holt)

Culinors stand på Smak 2011 på Norges Varermesse. (Foto: Morten Holt)

Betjeningen hos Gårdsand serverer velsmakende andeprodukter til de besøkende på Smak 2011. (Foto: Morten Holt)

Aass Bryggeri er også på plass på Norges Varemesse. (Foto: Morten Holt)

Line Engene presenterer sjømat fra Engelsviken Canning i Østfold. (Foto: Morten Holt)

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS