Gaustatoppen XO sjokolade
Gaustatoppen XO sjokolade

XO konfekt \"Årets produkt\" i Telemark

Gaustatoppen XO konfekt fra Stoa Sjokolade i Skien er kåret til "Årets produkt", det vil si fylkesvinner i Telemark i den landsomfattende konkurransen Det Norske Måltid.

Publisert

Gaustatoppen Gourmet har laget en eksklusiv gavepakke av Stoas XO-skolodae og Bache Gabrielsen XO cognac som ligger lagret inne i Gaustatoppen.

Produktet er utviklet og produsert av håndverksbedriften Stoa Chokolade i Skien.

Sjokoladen er av høy kvalitet og inneholder ekte couverture sjokolade med kakao opp til 64 prosent. Det er assorterte biter fylt med nougater, kremer og marsipan.

Gaustatoppen i Rjukan er utformet som konfektbiter, og dekorerer esken i forskjellige farger fra fire årstider.

Limited Edition

Navnet Gaustatoppen XO er ikke tilfeldig. Selskapet Gaustatoppen Gourmet har gjort det mulig å nyte den eksklusive sjokoladen som inneholder blant annet Gaustatoppen XO Cognac, sammen med Bache-Gabrielsen Cognac, produsert i Frankrike og lagret inne i fjellet i Gaustatoppen.

Den geskjeftige Bjørn Næset i Gaustatoppen Gourmet står bak gavepakken som tilbys i Limited Edition.

Seks smakfulle vinnere

De tre Østafjells-fylkene hadde påmeldte i to klasser hver, og det ble derfor delt ut diplom og premier fra DnB Nor til i alt seks vinnere.

Premien for fylkesvinnerne er 2500 kroner og en innholdsrik markedspakke for bedriften. Juryen lot seg også begeistre over flere av de øvrige produktene og delte ut i alt åtte diplomer for hederlig omtale. Resultater Telemark:Årets råvare sjø: Varmrøykt ørret fra Aketun Fisk, FyresdalÅrets produkt: Gaustadtoppen XO konfekt fra Stoa Sjokolade i Skien.Hederlig omtale gikk til Lys, helfeit ekte geitost fra Lega ost, Øyfjell i Vinje; Varmrøykt sik fra Aketun Fisk; Reimes reker i lake fra Reimes rekefabrikk i Langesund og Varmrøykt sik i olje fra Løyte gård i Drangedal.Resultater Vestfold: Årets råvare land: Stangekylling™ fra Stange i Tønsberg Årets produkt: Grovt flerkornbrød (økologisk) fra Ragnas hjemmebakeri, Flaatten, Steinsholt Hederlig omtale: Havremakroner med rosiner fra Ragnas hjemmebakeri Resultater Buskerud: Årets råvare land: Eplemost av Aromaepler fra Bagstevold gårdÅrets produkt: Camembert Eiker fra Eiker GårdsysteriHederlig omtale gikk til Holtefjell XO fra Eiker Gårdsysteri, Plommegløgg fra Skott gård og Småmat fra Ingers Kro og Restaurant

Fastfood.no

"
Powered by Labrador CMS