Chill Out

Vin i plastflaske med skrukork

Chill Out Chardonnay og Chill Out Shiraz lanseres nå i ny og  miljøvennlig emballasje. Med plastflaske og skrukork er det bokstavelig talt lettere å nyte god vin - og samtidig redusere sitt karbonfotavtrykk.

Publisert

Chill Out rød

Flasker i plast, såkalte PET-flasker, er allerede kjent emballasje for produkter som vann, brennevin og saft. Nå lanserer Pernod Ricard en moderne variant av den miljøvennlige emballasjen for vin, med rødvinen Chill Out Shiraz og hvitvinen Chill Out Chardonnay. Dette er gode nyheter for de som ønsker å nyte vin på en enklere og mer miljøvennlig måte, uten å inngå kompromiss på smak og kvalitet.

Flaskene med skrukork er ikke bare 100 prosent resirkulerbare - de veier mindre, er mer robuste og reduserer avfall med over 85 prosent sammenlignet med den tradisjonelle glassflasken.

* 100% resirkulerbar

* Skrukork av plast

* Raskere nedkjøling

* Uknuselig

* Enkel å ta med på tur..

Chill Out hvit

* ..og lettere å ta med hjem igjen

Om vinene

Rødvinen Chill Out Shiraz fra California dufter av røde frukter, blåbær og kirsebær, og passer for dem som vil nyte en bløt og behagelig smak av kirsebær, bjørnebær og blåbær. Egner seg til grillmat.

Hvitvinen Chill Out Chardonnay byr på en frisk duft av sitrus og toner av honning, og er middels fyldig med smak av sitrus, modne epler, honning og ananas.

En god allroundvin som passer godt til reker, salater, blåskjell og ulike retter av kylling.

Pris for begge vinene: 109 kroner (Vinmonopolet)

Webside: www.pernod-ricard-norway.com

Powered by Labrador CMS