Magnor Mille Miglia
Magnor Mille Miglia

Vårnyheter fra Magnor

Magnor Glassverk presenterer en rekke spennende nyheter for hotell- og restaurantbransjen denne våren.

Publisert

Beck

Theresa Bergerud har formgitt både Beck og Filippa.

For Magnor Glassverk har Teresa Bergerud designet Beck, en moderne, stram og maskulin serie som appellerer både til kvinner og menn. Beck er håndlaget og munnblåst i funklende krystall.

Pris: Vannglass 144 kroner, vannflaske 499 kroner, drammekaraffel m/2 glass 499 kroner.

Filippa

Bergerud har også designet Filippa, et romantisk og sommerlig krystallservise som er håndlaget i funklende klar krystall med virkningsfull blomsterdekor.

Filippa er inspirert av vakre epleblomster og deres skjøre, duggfriske nyanser som gir stemning og eleganse til bordet. Serien er et alternativ til de ordinære porselensservisene med sine fire funksjonelle deler; asjett, dessertskål, bolle og fat.

Juno lukket blomst

Pris: Asjett 165 kroner, dessert 174 kroner, bolle 348 kroner, fat 319 kroner.

Juno

For Magnor Glassverk har Lena Hautoniemi skapt tre vakre kunstfat med håndmalt dekor.

Myke penselstrøk i sort og gull gir et elegant og eksklusivt uttrykk. Juno fat er 36 cm i diameter og er håndlaget i klareste krystall. Velg mellom tre dekorer; ”Juno åpen blomst”, ”Juno lukket blomst” og ”Juno gren”. Her setter håndverket sitt eget særpreg, noe som gjør hvert enkelt fat helt unikt.

Pris: Håndmalt fat 998 kroner.

Less

Ny sauskaraffel fra Charlotte Mohn og Magnor. (Foto: Magnor)

For Magnor Glassverk har Charlotte Mohn formgitt serien Less. Serien består av sausekaraffel, bolle og fat, tre funksjonelle serveringsdeler som passer til alle typer sauser og matretter - både varme og kalde.

Less sausekaraffel er en ny måte å servere saus på, formen er mer funksjonell, den holder sausen varm lengre og er lettere å helle av enn vanlige sausenebb. Less er munnblåst og håndlaget krystall.

Pris: Fat 599 kroner, bolle 990 kroner, sausekaraffel 790 kroner.

Mille Miglia

Serien Mille Miglia er formgitt av Cecilie Moi Sindum.

Serien Mille Miglia, formgitt av Cecilie Moi Sindum består av tre typer ølglass til tre typer øl (pilsner, lyst øl og mørkt øl).

Cecilie Moi Sindum.

I tillegg finnes drammeglass, stettglass til vin, champagne og cognac, samt karaffel og lite og stort bollesett med tilhørende lokk/fat er funksjonelle tilleggsdeler.

Pris: Dram 224 kroner, øl 249 kroner, cognac 239 kroner, vin 239 kroner champagne 249 kroner, Karaffel 699 kroner, bolle m/skål sett liten 499 kroner, sett stor 1149 kroner.

Trapes

Trapes.

Den internasjonalt anerkjente designeren Cathrine Maske fortsetter å begeistre med sitt spennende og funksjonelle design, og har formgitt Trapes vanndekanter og vannglass for Magnor Glassverk.

Trapes er munnblåst i funklende klar krystall.

Pris: Vannglass 144,-, Vanndekanter 499,-

Webside: www.magnor.no

"
Powered by Labrador CMS