Findus Fish Chips Gourmet
Findus Fish Chips Gourmet

Vårnyheter fra Findus

Her er noen vårnyheter fra Findus Foodservice. Fisk, frukt og grønnsaker er som kjent sunt året rundt og norske myndigheter oppfordrer til økt inntak av fisk og sjømat. Findus bidrar her til flere serveringsmuligheter, også inn mot KBS-markedet.

Publisert

Marketingsjef i Findus, Bent Enoksen. (Foto: Morten Holt)

- I den nye lanseringen ligger det en rekke fordeler for de fleste kundene innen storhusholdning. Nyhetene er anvendelige i bruk på de aller fleste kjøkken, fra à la carte til sous vide og kok-/kjøl produksjon vil dra nytte av nyhetene her.

– Gjennom disse lanseringene fra Findus får kjøkkensjefene et enda bredere utvalg av nyheter til å inspirere sine menyer med på en enkel og rask måte.Nyhetene får du hos din lokale grossist, opplyser marketingsjef Bent Enoksen i Findus.

Fish’n Chips Gourmetfilet

Findus Fish`n Chips Gourmet.

Dett er en panert fisk med sprø og luftig panering. For den som ønsker å servere den på tradisjonell engelsk restaurantmåte, serveres fisken med malteddik, rustikke pommes frites, grønne erter og tartarsaus. Fastfoodvarianten serveres i avispapir med pommes frites og vineddik. Kan tilberedes i ovn eller frityr.

1 x 4 kg – ca. 24 x 167 g

Sautégrønnsaker med aspargesbønner og mango

Sautégrønnsaker med aspargesbønner og mango.

En ny sautégrønnsak-blanding med grønnsaker som aspargesbønner, vannkastanje, gulrøtter, paprika, mango og grønn hvitløk.

Den holder seg sprø og bevarer fargen også ved varmholding. Kan brukes som salatgrønnsak, i wok, som vegetar- eller som tilbehør til kjøtt, fisk eller fugl.

Smakes til med woksaus, urter eller krydder.

6 kg – 3 x 2 kg

Poteter, små hermetiske

Små poteter fra Findus.

Nå får du små og anvendelige poteter på boks.

Potetsorten er Folva, som er en god og fast matpotet.

De er sortert, ferdig skrelt og klare til bruk etter skylling. Denne potetsorten tåler godt å stå i varmeskap, men blir kanskje aller best som selskapspoteter fra panne, sprøstekt og urtekrydret. Hermetisering gir inntil 4 års holdbarhet på frostfritt lagringssted.

Nettovekt: 9,25 kg

Webside: www.findusfoodservice.no

"
Powered by Labrador CMS