Stabburet Idun samlebilde sennep og ketchup nett
Stabburet Idun samlebilde sennep og ketchup nett

Vårens nyheter fra Stabburet

Her er noen av vårens nyheter fra Stabburet. Blant annet kommer sennep- og ketchupflaskene i ny design og format.

Publisert

Sennep og ketchup

i nytt format

Idun har Norges mest solgte tomatketchup og sennep med totalt 14,2 millioner solgte flasker i 2009. I KBS har Idun tomatketchup og Idun sennep en markedsandel på 95 prosent. Idun ketchup og sennep kommer nå i praktisk flaske som er lettere håndterbar og enklere både å holde i samt helle fra. Smaken er ikke endret.

Designet er lett gjenkjennelig slik at forbruker ikke skal være i tvil om at det er nordmenns favorittketchup og -sennep.

Stabburet New Yorker Hamburger

Stabburet New Yorker Hamburger er inspirert av hamburgere fra USA og New York, og det er ikke spart på noe når de har utviklet denne saftige godbiten. Dette er Stabburets tykkeste hamburger, alt for at kunden skal få en skikkelig kjøttopplevelse.

– Vi bruker de beste råvarer, og en teknologi som gjør hamburgeren særdeles saftig og grov. Stabburet New Yorker Hamburger tilbys i to størrelser: medium (150g) og large (200g), opplyses det fra Stabburet

Stabburet Nuggets

Stabburet utvider sitt panerte sortiment med nyheten Stabburet Spicy Kyllingnugget. Den er laget av kylling med sterk smak, av chili og cayenne, og sprø panering. For enkel tilberedning er Stabburet nuggets forfritert.

Både Stabburet Spicy Kyllingnugget og den mildere storselgeren Stabburet kylling- og kalkunnuggets smaker godt sammen med Idun sauser. To forskjellige nuggets og et mangfold av Idun-sauser gir ett stort utvalg av muligheter og smakskombinasjoner.

Stabburet stor pai

Stabburet relanserer nå stor matpai med bedre råvarer og mer tilpasset størrelse. Paiene kommer i tre smaksvarianter; Ost og Skinke, Kylling med Pesto og bestselgeren Bacon og Brokkoli. Paien er ferdig delt i seks stykker à 228g, som kan tilberedes både fra fryst og tint tilstand. Dette

gjør det enkelt å servere kun ett paistykke eller en hel pai. Paien kan tilberedes i mikrobølgeovn, convectionovn, stekeovn eller kombinasjonsovn (f.eks Merrychef.)

Stabburet Dansk Grov Ovnsbakt Leverpostei 400gr

I forbindelse med utvidelse og investeringer på leverposteifabrikken i Fredrikstad, kommer nå Stabburet Dansk Grov Leverpostei som ovnsbakt. Den samme gode oppskriften er beholdt, men stekeprosessen er forbedret. I tillegg er også emballasjen bedret og er nå helt lufttett. Det er fremdeles fryst distribusjon og 12 måneders holdbarhet.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS