Getinge M3 Per Ola Lindpil nett2
Getinge M3 Per Ola Lindpil nett2

Unik gryte for storkjøkkenet

Svenske Getinge Storkök AB tilbyr en helt unik gryte, M3, for storhusholdningsmarkedet. Salgssjef Per Ola Lindpil forteller at Getingegryten ble introdusert allerede i 1997, men er stadig videreutviklet.

Publisert

Per Ola Lindpil i Getinge Storkök ved siden av kokegryten M3. (Foto: Morten Holt)

Den nye generasjonen av kokegryter fra Getinge Storkök kalles M3 og har flere nye avanserte funksjoner som gjør hverdagen enklere for deg som arbeider i ett profesjonelt kjøkken.

For eksempel er lokket forbedret med en unik konstruksjon som gjør at lokket vris 180 grader rundt sin egen akse for å gjøre rengjøringen enklere. Lokket har også fått ett innebygd påfyllingskammer som tillater påfylling av ingredienser under arbeid, uten at det påvirker maskinen.

Det kraftfulle røresystemet, konstruksjonen i rustfritt stål, de glatte overflatene uten unødige komponenter på utsiden av gryten, og ikke minst det glatte røde lokket, ble vel mottatt på markedet.

Kokegryten finns i standardversjon med 400 mm tippehøyde samt i Hi-versjonen med 600 mm tippehøyde.

Det Storkjøkkensenteret AS som har agenturet i Norge.

Storkjøkkensenteret AS består av Lillehammer Storkjøkkensenter AS, Bergen Storkjøkkensenter AS, Drammen Storkjøkkensenter AS, Haugaland Storkjøkkensenter AS og Fredrikstad Storkjøkkensenter AS.

Webside: www.gsab.nu eller www.storkjokkensenteret.no

"
Powered by Labrador CMS