Findus Grønn Hvetekornsalat2
Findus Grønn Hvetekornsalat2

Sunne nyheter fra Findus

Nasjonalt råd for ernæring kommer i disse dager med nye kostholdsråd til det norske folk. De samme føringene vil også gjelde for de matansvarlige innen storhusholdningsmarkedet. Her anbefales det blant annet et kosthold som i hovedsak er plantebasert og som inneholder mye grønnsaker, frukt, bær, fullkorn og fisk. Gjennom Findus’ nyheter i denne lanseringen blir det mulig for storkjøkkenkundene å servere sine gjester gode løsningsalternativer i tråd med de nye anbefalingene.

Publisert

Sunne septembernyheter fra Findus, her grønn hvetekornsalat.

– Fisk er som kjent sunt året rundt og norske myndigheter oppfordrer til økt inntak av fisk og sjømat. Findus bidrar her til flere serveringsmuligheter, også

inn mot KBS-markedet. I denne lanseringen ligger det fordeler for de fleste kundene innen storhusholdning. Nyhetene er fleksible og anvendelige i bruk på de aller fleste kjøkken. Alt fra à la carte til sous vide og kok-/kjøl produksjon vil dra nytte av nyhetene her, opplyser Bent Enoksen i Findus, og legger til:

– Gjennom disse lanseringene fra Findus får kjøkkensjefene et enda bredere utvalg av nyheter til å inspirere sine menyer med på en enkel og rask måte. Nyhetene får du hos din lokale grossist.

Her er september-nyhetene

Laksefilet, porsjon, 140 g

140 grams laksefilet fra Findus.

Laks har blitt en nasjonalrett på menyen og spisegjestene lar seg begeistre av gode lakseretter både til lunsj og middag. De nye porsjonsbitene på 140 gram er skinn- og benfrie. Dette er et rimelig og sunt alternativ og den kan tilberedes, anrettes og serveres på en rekke måter.

Grønn hvetekornsalat.

1 x 5 kg – ca. 35 x 140 g

Grønn Hvetekornssalat

Nye Green Meals er orientalinspirert. Grønn Hvetekornssalat som kan serveres varm eller kald, alene eller med andre ingredienser som for eksempel fisk. Nyheten er fargerik, smakfull og meget anvendelig for et hvert kjøkken.

8 kg – 4 x 2 kg

Torskekaker, 80 g

80 grams torskekaker fra Findus.

Fiskemat er urnorsk mattradisjon på sitt aller beste og vår nye torskekake er laget av erfarne fiskematentusiaster på Sørlandet. Rikelig med fisk (60 prosent) og frisk purreløk. Gode, sunne og rene råvarer er basis her.

Den kan anrettes på mange måter, enten det er lunsjkarbonade, til middag eller som burgerløsning. Den er også glutenfri.

1 x 4,8 kg –2 x 2,4 kg

Nye oljer

Rapsolje er den vegetabilske oljen som har lavest innhold av mettede fettsyrer i kombinasjon med høyt innhold av naturlig omega-3. Eksperter mener dette er den mest nyttige oljen å velge.

Kjøkkenets frityr har et oljebad med et krevende miljø og høy temperatur. Her kan oljen raskt brytes ned gjennom en rekke ulike reaksjoner som hydrolyse, oksidasjon og polymerisasjon.

For de som bruker høy temperatur over lang tid tilbyr Findus en variant av rapsolje som har høyere innhold av oljesyre - Frityrolje Raps HO Premium – og dermed er mer varmestabil og motstandskraftig mot nedbryting. Uansett valg av rapsolje får du en olje til ditt kjøkken hvor mengden mettet fett er radikalt redusert (i forhold til palmeolje) uten å gi avkall på kvaliteten.

Les også mer om nyhetene på www.findusfoodservice.no

Se også Horeca nummer 6 2010

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS