Winterhalter MTR
Winterhalter MTR

Storkjøkkensenteret importerer Winterhalter

Storkjøkkensenteret har inngått avtale med Winterhalter om å overta importen på det norske markedet. Winterhalter er blant verdens ledende produsenter av oppvaskmaskiner for det profesjonelle markedet, og har mottatt en mengde internasjonale priser for sine maskiner.

Publisert

Storkjøkkensenteret har inngått avtale med Winterhalter om å overta importen på det norske markedet. Winterhalter er blant verdens ledende produsenter av oppvaskmaskiner for det profesjonelle markedet.

Det er i de senere år satt sterkt søkelys på nettopp oppvask hvor det stilles større og større krav til kvalitet og driftsikkerhet.

Storkjøkkensenteret stiller store krav til kvalitet og har derfor i lengre tid vært i dialog med Winterhalter nettopp for å kunne tilby sine kunder over hele landet disse unike maskinene.

25 000 maskiner i året

Winterhalter oppvaskmaskiner leveres nå av storkjøkkensentrene i Lillehammer, Fredrikstad, Drammen, Haugesund og Bergen. Her finner du fagpersonell som kan oppvask og som kan gi deg mange gode råd når du skal velge maskin. Winterhalter har hele spekteret av oppvaskmaskiner og grovoppvaskmaskiner som dekker alles behov. Det er ikke uten grunn at fabrikken produserer nærmere 25 000 maskiner i året, opplyser Lars Harby i Storkjøkkensenteret AS.

Kvalitet

Kvalitet er ikke bare maskinen, men også folkene som står bak. Pålitelighet og ærlighet, tilgjengelighet på deler og kompetanseheving av vårt salgs- og serviceapparat er også viktige elementer når produsent skal velges. Vi har opplevd produsenter som har gått på akkord med disse verdiene og i tilegg redusert kvaliteten på maskinene for å kunne produsere billig.

- Når produsenter og leverandører selv fokuserer bare på lavest mulig pris er det til slutt kunden som må betale i form av økte servicekostnader, høyere driftskostnader og maskinens kortere levetid. Oppvaskanlegget er en av de viktigste avdelingene i bedriften hvor hyppig driftstans fører til store kostnader og store driftsproblemer, skriver Harby i en melding.

Les mer på www.storkjokkensenteret.no

"
Powered by Labrador CMS