Tacokjøtt økonomi nett
Tacokjøtt økonomi nett

Stekt tacokjøtt i økonomipakning

Haugen-Gruppen lanserer ferdig stekt tacokjøtt for storhusholdning.

Publisert

Haugen-Gruppen lanserer ferdig stekt tacokjøtt i økonomipakning.

Meksikansk mat har vært en meget spennende kategori i det norske markedet i en årrekke, og meksikanske retter har gitt et svært populært tilsnitt i menyene. Kategorien har fortsatt en meget sterk posisjon, og i dag serveres meksikanskinspirerte produkter også i en rekke andre retter enn i de tradisjonelle meksikanske rettene.

Produseres på Lillehammer

Ferdigstekt Tacokjøtt har i en årrekke vært en av de mest anvendte produktene i det meksikanske sortimentet til Haugen-Gruppen. Produktet produseres av Terina på Lillehammer, og er laget på grovkvernet storfekjøtt.

Økonomiversjonen

Nå lanseres Økonomivarianten av det ferdigstekte tacokjøttet. Produktet er også tilberedt av Terina, og er basert på grovkvernet storfekjøtt.

Tilsetningen av El Paradiso Picantesaus gjør dette til et meget anvendelig produkt. Det kan benyttes som klassisk tacokjøtt i en ekte meksikansk tacobuffet, men passer også ypperlig som fyll i wraps og baguetter. Tacokjøttet er i tillegg utmerket som base til retter som Chili con Carne, eller andre varianter av gryteretter.

Pressemelding

Webside: www.haugen-gruppen.no

Horecanytt.no

"
Powered by Labrador CMS