Kitchenaid1

Stekeovn for den profesjonelle hjemmekokken

KitchenAid Oven 90 cm er den proffe stekeovnen for hjemmekokken. Stekeovnen har flere spesialfunksjoner, og med ekstra bredde er det mulig å lage tre paier samtidig. Ovnen er 90 cm bred og har et volum på hele 79 liter.

Publisert

Den er utviklet av proffkokker til hverdagsbruk, men har også kapasitet for gourmetmatlagning til de store middagene med mange gjester.

Stekeovnen har flere spesialfunksjoner, blant annet tining av mat og en spesiell under- og overvarme.

Variert bruksområde

De fem andre programmer som kan stilles inn er ekstra lufting, grill, turbogrill, baking og konstant varme. Dette gir et meget variert bruksområde og høy presisjon til matlagingen. Stekeovnen er i rustfritt stål og behandlet med nanooksid, som gjør det ekstra lett for eksempel å

tørke av fingeravtrykk.

Glasset i døren kan berøres selv om ovnen er maksimalt varm og blir gjennomsiktig når det er mat i ovnen.

Utviklet med yrkeskokker

- Oven 90 cm er utviklet i samarbeid med yrkeskokker, med utgangspunkt i at også hjemmekokken skal kunne lage mat i et profesjonelt kjøkken med profesjonelt utstyr. Denne stekeovnen er ikke noe unntak, sier Simon Gold, KitchenAid & Kitchen Trade Manager Nordic.

Med stekeovnen følger det tilbehør som dryppbrett, bakebrett og stekerist, samt et roterende grillspyd. Brettene og risten kan trekkes ut på teleskopisk skinner, som i en oppvaskmaskin, noe som blant annet gjør det lettere å krydre og øse over sky.

Beste energiklasse

På displayet er det to knapper med berøringskontroll. Oven 90 har den beste energiklassifiseringen - nemlig klasse A. Målinger viser at den både holder godt på varmen og har lavt energiforbruk. Dette gjør at den rangeres i klasse A

Veiledende utsalgspris: 18 040 kronerWebside: www.kitchenaid.no

Powered by Labrador CMS