Union alkoholfri 6pk nett
Union alkoholfri 6pk nett

Sommernyheter fra Union Bryggeri

Union Bryggeri går helt nye veier, med både utseende og innhold. Smaken av sommer fra bryggeriet på Klosterøya består i år av både sommerøl, en serie helt nye alkoholholdige cidere og et alkoholfritt øl.

Publisert

Sommerøl på boks fra Union Bryggeri.

– Når vi nå lanserer vår helt nye, og første, sommerportefølje har vi hatt stort fokus på både å utvikle nye unike smaker, og ikke minst skape et utseende og design som står i stil til kvaliteten på innholdet, samtidig som det gjenspeiler stemningen i tiden vi går i møte. Med all mulig beskjedenhet føler vi selv at vi har lyktes meget godt med begge deler, sier Roy Andreassen som er daglig leder for bryggeriet på Klosterøya i Skien.

Cider med bringebærsmak fra Union Bryggeri.

Han fortsetter:

– Utseendet på vår nye sommerøl skiller seg fra det tradisjonelle, og cideren vår med smak av fersken/bringebær er vi faktisk først i Norge med.

Cidere med alkohol

Det siste er kanskje den største nyheten fra det lille bryggeriet på Klosterøya denne sommeren. Union lanserer i disse dager intet mindre enn tre helt nye naturlige cidere i smakene eple, pære og fersken/bringebær. Ciderne kommer i glassflaske med twistoff, alle med 4,5 % alkohol.

– Ciderne er holdt i et tydelig og stilrent design, med stor fokus på innhold og smak. Det har vært viktig for oss at designet skal understreke og gjenspeile friskheten i drikkene, samtidig som de skal ha et særpreg og skille seg tydelig fra dagens konkurrenter. Dette skal være produkter man har lyst å stå med i baren, uansett om man er gutt eller jente, uttaler produktsjef Thomas Eskildsen.

Cider med eplesmak fra Union Bryggeri.

Designet er utviklet av det prisbelønte designbyrået Tank.

Nytt sommerøl

Også det nye sommerølet er unikt i sin sjanger. Ølet er bevisst gjort litt mer bittert enn andre sommerøl, slik at det fortsatt skal ha en tydelig smak selv om det nytes godt avkjølt, som jo er måten de fleste foretrekker sommerølet sitt.

– Designet lener seg opp mot stilen på de andre ølvariantene våre slik at man ikke er i tvil om at dette er øl fra Union, men er i tillegg gjort litt mer lekent, og gitt en ”slitt denimlook” for å understreke den lette og avslappede stemningen som råder i sesongen vi nå går inn i, forklarer Thomas Eskildsen. Designet på det nye sommerølet er utviklet av designbyrået Frank, som også står bak utseendet på de andre Union-ølvariantene.

Alkoholfritt øl

Den siste nyheten fra Union nå i sommer er et alkoholfritt øl.

Nytt alkoholfritt øl fra Union Bryggeri.

– Med dette produktet kan vi nå tilby et godt alkoholfritt alternativ til våre andre øltyper. Det er brygget som et ekte øl, og resultatet er blitt et godt alkoholfritt øl som faktisk smaker øl, uttaler Roy Andreassen.

Union Sommerøl

Union Sommerøl er et lyst og fruktig øl, med en balansert bitterhet og sødme, og en lett krydret ettersmak. Ølet nytes best avkjølt og gjerne i gode venner lag, eller som et perfekt følge til grillens gleder

Sommerøl på flaske fra Union.

en varm sommerkveld. Ølet holder 4,5 prosent alkohol og kommer på 0,33 liters flasker med twistoffkork, samt 0,5 liters boks.

Union Cider

Union Cider er en naturlig cider av ekte fruktjuice, og er brygget etter svenske tradisjoner. Ciderne er ikke så søte som mange av dagens varianter og introduseres i smakene eple, pære og fersken/bringebær. Union Cider kommer utelukkende på 0,33 liters flasker med twistoffkork.

Union Alkoholfri

Union Alkoholfri er et lyst og lettdrikkelig øl, med en frisk og balansert smak. Brygget som et ekte øl, men helt uten alkohol. En forfriskende tørsteslukker for dem som er glad i smaken av godt øl, men foretrekker det alkoholfritt.

Union – det åpne bryggeriet

Union Bryggeri AS er et nytt og moderne bryggeri på Klosterøya i hjertet av Telemark. Bryggeriet brygger kvalitetsøl for folk i Vestfold og Telemark.

Det er et bryggeri med et unikt konsept der interesserte kan komme og lære mer om hvordan godt øl brygges, i et spennende og opplevelsesrikt lokale preget av modernitet og nytenkende lyd- og videokunst. Union Bryggeri holder til i de gamle lokalene til papirfabrikken til Norske Skog – Union – på Klosterøya i Skien kommune. Selskapet er eid av Macks Ølbryggeri AS.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS