Kosmørksjokolade

Sjokolademousse med belgisk sjokolade

70 prosent av befolkningen vil ha noe søtt flere ganger i uken, viser tall fra Ipsos (april 2011). Halvparten av søtspiserne velger sjokolade. KOS! fra Fjordland er ute med en ny nytelse - mørk sjokolademousse med belgisk sjokolade.

Publisert

Søtspiserne vil ha gode råvarer og ekte sjokolade. Den nye KOS! Sjokolademoussen fra Fjordland er basert på mørk belgisk sjokolade. Den mørke sjokoladen gir en rund og fyldig smak, heter det i en pressemelding.

Kategorisjef for KOS, Renate Kruge Brakestad, forteller at den nye smaksbomben fra KOS! oppnådde karakteren 5,2 av 6 i en smakstest. Brakestad er svært fornøyd med smakstesten og er overbevist om at ”ekte råvarer gir ekte glede”.

Mørk sjokolade er i tillegg rik på antioksidanter og inneholder litt mindre sukker enn lys sjokolade. KOS mørk sjokolademousse er derfor en litt sunnere sjokoladenytelse.

Powered by Labrador CMS