Samuel Adams på fat
Samuel Adams på fat

Samuel Adams nå også på fat

Etter flere henvendelser om å få Samuel Adams Boston Lager på fat, har Brewery International også lansert dette for serveringsbransjen i Norge.

Publisert

Nå er også øltypen Samuel Adams lansert på fat i Norge.

Samuel Adams Boston Lager er et lyst/ halvmørk lagerøl. Brygget er gyllent og tåket med et tett og godt skum. Det dufter friskt av humle, blomster og sitrusfrukt. Anslaget er fyldig og perlende med toner av mørke fukter. Passe tørr og godt avrundet. Smaker godt til spekemat eller et røkt lammelår, heter det i produktbeskrivelsen.

Alkoholinnholdet er 4,8 %.

Øltypen er brygget siden 1984.

Les også om det sterke ølet Samuel Adams Utopias her i en tidligere publisert artikkel

Brewery International AS

Brewery International AS er et av Norges ledende selskaper innen importert øl. Siden starten i 1992 har selskapet etablert og bygget opp noen av verdens ledende merkevarer i det norske markedet.

Brewery International i Norge selger også cider, RTD og energidrikk.

Utenlandsk øl

"I løpet av disse 16 årene har vi holdt fokus på å lære det norske folk nye drikkevaner og få smaken på at øl er mer enn bare pilsner. Selv pilsner øl er å få i en rekke smaksvarianter og kvaliteter. Vi er med på å gi våre kunder faglig opplæring i øl gjennom våre ølkurs. Interessen for importøl er økende og salget av disse produktene øker hvert år. Nå som prisene på fatøl er jevnet mer ut, og prisforskjellene ikke lenger er så store mellom norsk og utenlands produsert øl, har dette resultert i at Brewery International AS har over 250 fatølkunder i markedet. Mange av disse har valgt å tilby sine gjester kun utenlandsk øl fra vår portefølje", heter det på hjemmesiden

Webside:http://www.brewery.no/

"
Powered by Labrador CMS