Raimat Chardonnay Brut2

Raimat Chardonnay Brut i ny forfatning

Musserende vin blir stadig mer populært blant norske vinelskere. Nå lanseres Raimat Chardonnay Brut, bestselgeren fra et av verdens mest moderne vinhus, i ny drakt. Den musserende spanjolen får en makeover i både innhold og utseende.

Publisert

Raimat Chardonnay Brut i ny drakt.

Med sofistikert design og forbedret vin er dette et godt tips til et festpyntet høstbord. Tidligere ble Raimat Chardonnay Brut kun laget på Chardonnay-druer. Nå går Raimat nye veier, og lanserer en ny og mer raffinert utgave, iblandet fem prosent Pinot Noir-druer.

Resultatet er en vin av en helt annen klasse, både smaksmessig og visuelt.

– En sprekere Raimat

– Den nye Raimat Chardonnay Brut representerer noe nytt og spennende. Vinen har blitt sprekere både på innsiden og utsiden, og er mer tilpasset den ”norske smaken” gjennom å være både tørrere og mer syrefrisk. I sum er resultatet en mer raffinert, kompleks og friskere musserende vin. Trenden viser at salget av musserende vin stadig øker, og cava topper listene. Dette er derfor en av høstens mest spennende lanseringer,” sier Annika Groven, Brand Manager i Strøm AS.

Med revitalisering av innholdet har også flasken gjennomgått store forandringer. Gjennom et nytt og mer eksklusivt design ønsker Raimat å synliggjøre at nye Chardonnay Brut er en annerledes musserende vin.

Kompleksitet og struktur

– Kombinasjonen av druene Chardonnay og Pinot Noir brukes tradisjonelt til produksjon av champagne. Vi har nå brukt fem prosent av den edle druen Pinot Noir for å gi vinen litt mer kompleksitet og struktur. Raimat Chardonnay Brut er den første i sitt slag laget på denne måten, og vi synes den fortjener design som står i stil til innholdet, sier Mark Nairn, vinmaker for Raimat.

Frisk og fruktig

Raimat Chardonnay Brut er en aromatisk, frisk og fruktig vin med preg av epler, litchi og hint av blomster.

Vinen er egnet som aperitif, men også som tilbehør til mat som fisk og skalldyr, tapas og lyst kjøtt.

Norsk importør er Strøm AS

Pris: 134,90 (Vinmonopolet)

Webside:www.raimat.com

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS