Nortura pølsekuler
Nortura pølsekuler

Pølsekuler, en av flere nyheter fra Nortura

Nortura Storkjøkken har lansert flere nyheter denne høsten, blant annet pølsekuler for storhusholdning.

Publisert

Tre nye posteier Gilde og Prior

Gilde Ovnsbakt leverpostei, Gilde Baconpostei og Prior Kyllingpostei, tre nyheter fra Nortura.

Leverpostei er et rimelig alternativ og passer meget godt til både buffet og til påsmurt. Produktene er også naturlig rike på jern og er derfor gunstig for kroppen.

Nå lanserer Nortura Storkjøkken tre varianter i en ny størrelse tilpasset kunder med behov for mindre forpakning – 750 g i aluminiumsskål; Gilde Ekte ovnsbakt leverpostei, Gilde Baconpostei og Prior Kyllingpostei.

Gilde Ovnsbakt leverpostei 750g (fersk)

Gilde Baconpostei 750g (fersk)

Prior Kyllingpostei 750g (fersk)

Pølsekuler

Prior Pølsekuler.

Pølsekuler er et stort produkt i utlandet (Tyskland, Nederland og Sverige) og har vært en suksess fra Prior i dagligvaremarkedet. Nå lanseres produktet også til storhusholdning.

Prior Pølsekuler er både et lettvint og litt sunnere alternativ og egner seg godt i alt fra omeletter, gryter og supper til pizza og pasta. Pølsekulene er laget av kylling- og kalkunkjøtt, og er egnet til barnemenyer, bufféter og kantiner.Bruk dem også varme på frokostbuffet eller i en pastarett til lunsjbuffeten.

Prior Pølsekuler 5 x 1 kg (fryst)

Delte kyllinglår

Kyllinglår, her i varianten chili og koriander, fra Prior.

Prior lanserer nå to smaker av delte kyllinglår! Én klassisk variant med løk og urter som kan kombineres med det meste, og én smakfull med chili og koriander.

Ferdigmarinert kylling kan settes rett i ovnen og lager seg nesten selv. Servér for eksempel sammen med villris og dampede grønnsaker.

Prior Delte kyllinglår med løk & urter 2 x 2,5 kg (fryst)

Prior Delte kyllinglår med chili & koriander 2 x 2,5 kg (fryst)

Marinerte kalkunskiver

Marinerte kalkunskiver fra Prior.

Stadig flere nordmenn får øynene opp for hvilket fantastisk produkt kalkun er. Kalkunkjøtt er både magert og saftig, og kan varieres i det uendelige.

Kalkun er det magreste kjøttet som finnes og produktet er nøkkelhullsmerket. Et sunt alternativ på menyen er alltid populært. Dette inneholder kun 7,4 prosent fett!

Men viktigst av alt er naturligvis den gode smaken. Kalkunskiver er lett å lage; produktet er ferdig krydret med peppermarinade og kan serveres med eksotisk tilbehør som bulgur eller med frisk salat og ris.

Prior Kalkunskiver marinert 5 kg (fryst)

Pålegg av kalkun

Kalkunpålegg fra Prior/Nortura.

Prior Pepperfilet av kalkun er et mildt kalkunpålegg med en smak av pepper. Pepperfilet av kalkun inneholder kun 1,5 prosent fett og er et naturlig valg på et sunt smørbrød. Kalkunpålegg appellerer til andre målgrupper enn tradisjonelt pålegg, og særlig til kvinner og yngre målgrupper.

Prior lanserer også en ny variant av sin populære kalkunkorv. Den er tilsatt litt pepper, noe som løfter produktet på smak. Kalkunkorv med pepper er like god kald som varm. Bruk den både som pålegg og som middagsrett. Prøv den også i wok’en!

Prior Kalkun pepperfilet 500g (fersk)

Prior Kalkunkorv med pepper 8 x 450g (fersk)

Powered by Labrador CMS