Jordan tannstikkerdispenser nett

Pent og praktisk til julepyntede bord

Tannstikkere er praktiske, men ikke veldig dekorative på julebordet. Derfor har Jordan lansert en designvennlig dispenser som passer til enhver anledning, også til julepyntede bord. – Vi har laget en dispenser som også kan passe på julebordet. Det nye designet er moderne og diskré, og ser bra ut på ethvert bord, sier produktansvarlig Julianne Olsen i Jordan.

Publisert

Jordan med designvennlig tannstikkerdispenser for julebordet.

– Tannstikkerne er spesielt aktuelle til ribbe og pinnekjøtt, som kan ha en tendens til å sette seg fast mellom tennene. Dette er ikke bare irriterende, men kan også forårsake tannkjøttsykdommer og dårlig ånde, ifølge munnhygiene-eksperten.

Jordan har laget dispensere for enhver anledning med et stort fargespenn.

Seks farger

Den første kolleksjonen vil inneholde dispensere i sort, rosa, lilla, blå, turkis og grønn slik at alle kan finne sin favoritt.

For mange vil kanskje den lilla være mest aktuell til et tradisjonelt julepyntet bord, men som man ser på bildet kan en sort variant passe vel så godt til en mer moderne variant av julebordet.

Refillfunksjon

Jordan har tidligere vunnet flere priser for sine funksjonelle og estetiske produktdesign.

Dispenserens nye design gjør det også enklere å få ut en og en tannstikker, slik at de ubrukte stikkene holder seg rene på innsiden av pakningen.

I tillegg har pakningen en refillfunksjon som gjør at man kan beholde dispenseren, og samtidig spare miljøet for unødvendig forsøpling.

Prisbelønnet design

At et nytt pakningsdesign fører til bedre munnhygiene kan kanskje virke overraskende på mange. Olsen hevder imidlertid at det nye designet vil motivere folk til å la bordpakningen stå på bordet slik at folk vil benytte tannstikker oftere.

– Ved økt bruk av tannstikker vil folk også få bedre munnhygiene, sier Olsen.

Jordans nye bordpakning inneholder 125 tannstikker av tre uten smak.

Bordpakningen kan kjøpes i dagligvarebutikker over hele landet til veiledende pris 24,90 kroner.

Powered by Labrador CMS