Trekorn Pågen
Trekorn Pågen

Pågen lanserer trekorn

Pågen har lansert et nytt brød som skal gi oss søndagsfølelse hver dag. Pågen Trekorn er et grovt brød med masse smak; fullkorn, kostfiber og rug gir en saftig opplevelse i hver bit. Trekorn er merket med nøkkelhull og brødskalaen for å angi grad av grovhet.

Publisert

Pågen Trekorn er et saftig grovbrød. De klipte rugkjernene, fullkornshavren og fullkornshveten gir god smak av grovt brød. Vi får frem den runde gode smaken ved hjelp av solsikke- og linfrø, samt surdeig. Trekorn inneholder 40 prosent fullkorn og 6 prosent kostfiber.

Grovt brød

Trekorn er laget spesielt for norske brødelskere, og i tillegg til nøkkelhullsmerking, finner du brødskalaen som dokumenterer brødets grovhet. Brødskalaen gir informasjon om hvor stor andel sammalt mel og hele korn et brød inneholder.

- Alle Pågen brød er bakt med naturlige råvarer. Brødene lages for en stor del av surdeig som gjør dem litt saftigere og gir en holdbarhet på 10 dager. Surdeig gjør dessuten brød mindre utsatt for muggangrep, sier Thomas Hansen, produktsjef i Pågen AS.

Noen forslag

Smørbrød er undervurdert. Gode smørbrød har uendelige variasjonsmuligheter til alle anledninger. Her er noen forslag.

Prøv Trekorn med røkt laks og reker i Philadelphiakrem

Dette trenger du for fire personer:

4 skiver Pågen Trekorn

2 hg røkt laks

2 hg pillede reker

2 ss charlottløk

2 dl Mager Kesam

1 ts Curry

1 pose fersk spinat

8 kokte poteter

1 ss gressløk

1 ss sprøstekt løk

1 sitron

Salt og pepper

100 g Philadelphia Light Gressløk

Fremgangsmåte: Skjær laksen i strimler og grovhakk reker og løk. Bland dette sammen med Philadelphia-ost og kesam, smak til med curry, salt og pepper. Avkjøl potetene og skjær i skiver. Legg spinatbladene på brødet og potetene over. Fordel lakserøren og strø gressløk og sprøstekt løk over. Server med sitronbåter.

For mer informasjon se www.pagen.no

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS