Braastad Cognac Organic
Braastad Cognac Organic

Økologisk cognac fra Braastad

Braastad Organic er en 100 prosent økologisk cognac med en varm ettersmak av appelsin og vanilje. Braastad Organic ligger utenfor kvalitetssystemet VS, VSOP og XO, men er en blend av konjakk av ulik alder fra forskjellige områder. Konjakken har vært tilgjengelig i Norge fra 4. september.

Publisert

Nyheten Braastad Organic er en 100 prosent økologisk cognac.

For at en cognac skal kunne betegnes som økologisk, må druene som benyttes dyrkes etter strenge økologiske prinsipper.

Mens utvalget av økologisk vin i Norge har økt sterkt de siste årene, har tilbudet av edlere dråper vært begrenset. Braastad Organic er i så måte unik.

Samarbeid med lokale vinbønder

Master Blender i Braastad Cognac, Richard Braastad, har inngått et tett samarbeid med lokale økologiske vinbønder. Sammen har de luktet, smakt og ventet på at de edle dråpene skulle få en god fataroma

Druene som er brukt i Braastad Organic er hentet fra de fire ledende kvalitetsområdene i Cognac: Grande Champagne, Petite Champagne, Borderies, Fins bois og Bons Bois.

Et høyt innhold av cognac fra Grand Champagne har bidratt til en lys kobberfarge og delikate toner av kamille og rose.

Tredje generasjon

Richard Braastad er tredje generasjon Braastad, og hans familie har arbeidet i århundrer med å perfeksjonere kunsten å lage god cognac. Braastad Organic er ifølge en pressemelding intet unntak fra den kvaliteten Braastad er kjent for.

Pris: 299 kroner (50 cl, Vinmonopolet)

Les mer om Braastad Cognac her

"
Powered by Labrador CMS