Union Pilsner bokser nett

Nytt norsk ølmerke

Nyåpnede Union Bryggeri lanserer et helt nytt ølmerke på det norske markedet. De første variantene er Union Pilsner, samt fyldigere og mørkere Union Premium. Begge typene fåes dessuten med twistoff-kork på flaskeutgavene. Det betyr at flaskeåpneren blir overflødig.

Publisert

Union Pilsner, i boks, fra Union Bryggeri. (Foto: Bryggeriet)

- De to Union ølvariantene har blitt utviklet og testet over en lengre periode med god støtte fra bryggeriavdelingen hos eierne, Macks Ølbryggeri, heter det i en pressemelding.

- Det er til sist de to beste bryggene fra vår produktutviklingsprosess som nå blir presentert for et kresent marked, og vi føler oss trygge på at nettopp disse vil falle i smak, sier Roy Andreassen som er daglig leder for det nye bryggeriet på Klosterøya i Skien.

Union Pilsner

– Union Pilsner er pilsner brygget med den klassiske Spalter-humlen. Dette gir ølet en fruktig duft, med lett sødme og bitterhet. Fargen er klar og gylden, forklarer produktsjef Thomas Eskildsen.

Ølet holder 4,7 prosent alkohol og fås i standard 0,5 liter boks, både løs og i 6-pack. I tillegg, og som det første norske ølet, kommer produktet også i 0,33 liters engangsflasker med twist-off i en åpen kurv.

Union Premium

Union Premium er et fyldig og aromatisk øl, med en mørk gylden farge. Ølet holder 4,7 prosent alkohol og kommer på de samme flaskene, samt på en halvliters boks.

Union Premium, i flaskevarianten, fra Union Bryggeri. (Foto: Bryggeriet)

– Designet på begge ølene bygger på klassiske ølsymboler og formspråk, men er samtidig moderne innenfor disse klassiske rammene, sier Eskildsen.

Det er designbyrået Frank som står for designet.

Klassisk design

– Emballasjedesignet inneholder også tre ”mynter”, men dette klassiske ølsymbolet har her fått nytt innhold som knytter seg til bryggeriet og området det ligger i. Sentralt i designet er også en beskrivelse av selve ølet, noe som underbygger bryggeriets ønske om å være med til å heve kunnskapen og interessen for godt brygget øl, sier Eskildsen.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS