Stabburet Chef ost chilipølse nett

Nyheter fra Stabburet

Stabburet har lansert noen nyheter for storhusholdningsmarkedet denne våren. Her er en oversikt over noen av dem. En ny ostepølse er en av nyhetene.

Publisert

Stabburet Chef ost og chilipølse

Chef Mester Ost & Chili

Som svar på et tydelig forbrukerbehov ble Chef Mester lansert høsten 2008.

Pølsene har mer kjøtt og 25 prosent mindre fett enn vanlige pølser, mens det hele tiden har vært smak som har vært det viktigste i utviklingen, opplyser Stabburet

Sortimentet utvides nå med Chef Mester Ost & Chili, som i tillegg til å ha mer kjøtt og mindre fett også har mer ost og mer smak.

Stabburet marinert strimlet biffkjøtt

Med godt krydret marinade blir biffkjøttet mørt og saftig og er en sikker vinner på blant annet pizza.

En mindre og mer praktisk emballasjestørrelse gjør produktet enklere å håndtere og reduserer risiko for svinn. - Vi deler gjerne vår kompetanse og gir deg råd og tips, slik at kan du lage pizzaen som alle vil ha, heter det i en melding fra Stabburet.

Idun 1 kg

Stabburets serie Idun 1 kg.

Idun 1 kg serie har fått et nytt utseende, og samtidig fått nye EPD-nr.

De nye flaskene er lettere håndterbare, har et ny design og har tydelig variantkoding.

Idun 1 kg serie har vært en stor salgssuksess med 375 prosent økning i salg siden 2002. Bredden med 15 forskjellige smaker gir mulighet for mange serveringsløsninger der bare fantasien setter begrensninger.

Noras Originale syltetøy kuvert

Noras Originale syltetøy i kuvertbeger har fått nytt utseende og nye EPD-nr.

Vekten er endret til 24 gram per beger. Syltetøy i kuvertbeger er lite arbeidskrevende for betjeningen, samtidig som det minimerer søl og oppvask.

Nora syltetøy kuvert kommer i seks smaker som gjør det enkelt å tilby gjestene et bredt sortiment av deres favorittsyltetøy.

Nora saft

Nora lanserer tre nye saftkonsepter, som tydelig skiller de forskjellige variantene. Det nye sortimentet av smaker, størrelser og sukkerinnhold vil dekke de flestes behov.

* Nora saft Uten Tilsatt Sukker 1l er en saft helt uten tilsatt sukker, og med hele 99 prosent frukt og bær. Saften kommer i følgende varianter: Husholdning med bringebær, Appelsin, Eple-Sitron, Blåbær-Drue og Solbær-Rips.

* Nora Ekte saft 1l er tradisjonelle og velkjente smaker basert på norske råvarer. Nora ekte safter kommer i smakene Husholdning med Bringebær, Solbærsirup, Bringebær, Blåbær og den nye smaken Eple-Tranebær!

* Nora Familiesaft 1,5l gir mye saft for pengene, og retter seg mot alle som drikker mye saft. Her lanserer vi bestselgerne Husholdningssaft, Solbærsirup og Appelsinsaft under varemerket Nora.

Powered by Labrador CMS