Magnor logo ny u.jpg

Nyheter fra Magnor Glassverk.

Magnor glassverks nye lysestake og vase i ett er en av flere nyheter denne våren.

Publisert

For Magnor Glassverk, har Hans S. har designet lysestakene Hill som også kan vendes til vaser. Lysestaken/vasene er håndlaget og munnblåst i funklende krystall og leveres i tre forskjellige størrelser og tre fargevarianter - blå, hvit og sort. Løft lyset, la det strekke seg oppover. Hill lysestaker kan fort endres fra lysestaker til vaser for buketter.

Bianca vase

Magnor Glassverk har kommet med den nye vasen Bianca designet av

.

Teresa Bergerud. Den håndlagde og munnblåste krystallvasen er 28 cm høy, og leveres i to fargevarianter; hvit og blå. Designeren ønsket å lage en vase som skulle være romslig, elegant og vakker. Bianca er laget til de store bukettene eller frukten man selv plukker inn fra hagen, eller en vase som kan stå alene helt uten blomster. Formen er ren og enkel, men også overdådig og annerledes. Den kan minne om en myk sky.

Silhuett

John Bennett designet kunstglasset Silhuett for Magnor Glassverk har. Glasset er munnblåst funklende krystall og leveres i tre fargevarianter - blå, hvit og brunhvit. En tydelig silhuett med organisk myke former er her fanget i levende, flytende glassmasse. Den spesielle klokkeformede foten gir stabilitet og finesse til glasset.

Webside www.magnor.no

Powered by Labrador CMS