FindusStekegrønnsakerMedTomat

Nyheter fra Findus Foodservice

Her er tre storkjøkkennyheter fra Findus.

Publisert

Stekegrønnsaker m/tomat og bønner

Blanding med smak av Middelhavet. Modne cherrytomater er fantastisk søte og gode! Nå får kundene disse med som en ingrediens i Findus sin nye stekegrønnsakblanding. Blandingen er dessuten smakssatt med en balsamicoinspirert dressing. (4 x 1,8 kg)

Quinoasalat med bønner og villris

En god ingrediens som blir stadig mer populær på norske kjøkken er Quinoa. Dette næringsrike frøet med opprinnelse fra høylandet i Sør-Amerika er stammen i Findus’ nye Green Meals-produkt. Et anvendelig alternativ som kan benyttes i mange sammenhenger på kjøkkenet, både alene og som tilbehør. (2 x 2,2 kg)

Rustikkgrønnsaker med rødløk og potetbåter

Blanding med rotgrønnsaker og sukkererter. Findus har høstet, renset, vasket og kuttet grønnsakene med et grovere kutt. De er raskt innfryst. Brukes denne ferskfryste løsningen på kjøkkenet minimeres svinn og du får bedre utnyttelse av innkjøpet. Anvendelig. (3 x 2 kg)

Nettside:www.findusfoodservices.no

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på Horeca i dag.

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS