Culinor grov muffins singel
Culinor grov muffins singel

Nyheter fra Culinor

Culinor lanserer en rekke nyheter denne våren.  – Dette er flotte nyheter som vi håper får stor aksept i markedet, meddeler Elisabeth Klokkervold i Culinor.

Publisert

Fudge Brownie

En liten bombe av en brownie er nå lansert. Den er toppet med sjokolade og karamellfudge. Produktet kommer i papirformer med 105 gram i hver porsjon.

Formene gjør dem enklere å håndtere Trenger bare å tine i en halvtimes tid før den serveres.

75 stk. x 105 gram

Gulrotrute, Kjærlighetsrute og Krydderrute

Dette er en serie på tre produkter der alle kan finne sin favoritt; gulrotkake med ostetopping, krydderkake med sitrontopping eller sjokoladekake med kokostopping.

De kommer i papirformer med 90 gram i hver porsjon. Formene gjør dem mye enklere å håndtere. Trenger bare å tine i en halvtimes tid før de serveres.

60 stk. x 90 gram

Mors muffins

Culinor har lansert Mors gulrotmuffins og Mors grove muffins. Begge to kommer i tulipanform, som gjør produktene flotte og eksklusive.

Mors grove muffins inneholder mye fiber, og blir merket grovt etter brødskalaen. Den inneholder

ananas, papaya, eple og rosiner som gir den sødme, i tillegg til ekte belgisk mørk sjokolade (62 prosent). Den er bakt med finmalt fullkornsmel, som holder på vannet i deigen, og som gir produktet lang holdbarhet.

Mors gulrotmuffins er muffins toppet med krem av Philadelphia-ost og valnøtter. Som Mors muffins er også denne laget for hånd i Norge.

24 stk. x 100 gram

Rabarbrakake

I Culinors nye rabarbrakake balanseres syrligheten fra rabarbra og sødmen fra jordbær, og gir en saftig kake. Kaken er dekket med sprø strøssel.

Kaken er ferdig delt, som gjør den enklere å håndtere, og som gjør at man ikke trenger å ta ut en hel kake dersom behovet er mindre.

Rabarbrakake med jordbær, delt i 20 biter (3 stk. x 2000 gram)

Rustikk Eplekake

Culinors nye rustikke eplekake ser hjemmelaget ut. Den kan gjerne serveres med litt iskrem ved siden av. Kaken er ferdig delt, som gjør den enklere å håndtere, og som gjør at du ikke trenger å ta ut en hel kake dersom behovet er mindre.

Eplekake rustikk, delt i 14 biter (4 stk. x 1300 gram)

Fløyelsmyke moussekaker

Culinor har nå lansert to nye moussekaker, som supplementerer jordbærmoussekaken, en mangomoussekake med jordbær, og en cappuccinomoussekake med karamell.

Mango og jordbær smaker godt sammen, og er her kombinert med sukkerbrødbunn med smak av sjokolade. Kaken er dekorert med kokos.

Cappuccino med litt søtt attåt i form av karamell. Kaken kommer på sukkerbrødbunn, og er dekorert med både mørk og hvit sjokolade.

Begge disse nyhetene er prisgunstige og er ferdig delt i 48 biter.

Mangomoussekake med jordbær (3 stk. x 2100 gram)

Cappuccinomoussekake med karamell (3 stk. x 1850 gram)

Pannekake 40 gram

Culinor lanserer også en mindre pannekake for de stedene der størrelse og vekt spiller en rolle. Kan serveres til buffeen, som frokost eller som en del av barnemenyen.

Pannekakene er sukkerfrie.

100 stk. x 40 gram

Brix Ekstra Grov

Grove og sunne produkter er i vinden som aldri før.

Culinor lanserer et ekstra grovt sandwichalternativ i brix-form. Her får du 3 i 1. Brix Ekstra Grov tilfredsstiller kravet til nøkkelhullsmerket, og har 97 prosent grovhet på Brødskalaen.

Brix Ekstra Grov (36 stk. x 100 gram)

Grissino

Culinor lanserer nå to myke brødvarianter av den tradisjonelle Grissini – Grissino med oliven, og Grissino med nøtter&rosiner.

Grissino med oliven gir deg en fornemmelse av middelhavet med sin klassiske smak av grønne og sorte oliven, mens Grissino med nøtter&rosiner gir en søtere smakopplevelse av to velkjente smakssammensetninger.

Begge varianter er håndlaget og har et rustikt preg. Denne lille snacksticken har utallige bruksområder: til suppe, pasta, salater, ventebrød eller et lite måltid for folk i farta.

60 stk. x 57 gram

Baguette 7-korn

Baguetten 7-korn er en baguette på fransk vis, bakt med surdeig som gir ekstra høy ferskhetsgrad. Den har hele sju forskjellige kornsorter, og naturlig rik på Omega-3.

Baguettene er bakt i steinovn og har et rustikt utseende.

45 stk. x 140 gram

Baguette Energi

En ekte fransk baguette, utarbeidet i samarbeid med ernæringsfysiologer, der hele kornet tas i bruk (spire, kjerne, kapsel).

Baguetten er bakt med surdeig, som gir ekstra høy ferskhetsgrad. Den har et rustikt utseende, og vil utpeke seg i disken eller på buffeen.

25 stk. x 280 gram

Deler av pressemelding

Powered by Labrador CMS