Figgjo A4 nett

Nye produkter fra Figgjo

Figgjo lanserer denne høsten ti nye hvite produkter for det profesjonelle markedet. Produktene utfordrer det bestående når det gjelder både form og funksjon. Vårt mål er å skape en arena hvor den profesjonelle bruker kan slippe sin kulinariske kreativitet løs, en arena for å overraske, underholde, forbløffe og forføre sine gjester, heter det i en melding fra Figgjo.

Publisert

Nye Front produkter

Figgjo Front er Figgjos mest nyskapende produkter. Høstens nyheter her er tallerkenene Figgjo A4 og Figgjo Flat. Produktene i Figgjo Front kan

Figgjo A4.

brukes enkeltvis eller sammen med andre Figgjo-produkter.

A4 er en spennende tallerken som har en karakteristisk vipp. Vippen på tallerken gjør den både gripevennlig og gir nye muligheter for dekor. A4 kan også brukes sammen med Figgjo Blokk.

Figgjo Flat i to nye mindre størrelser, 14 x 14 cm og 25 x 25 cm. Figgjo Flat er en tallerken som kan benyttes til hovedrett, forrett, dessert og sidetallerken avhengig av hvilken størrelse som benyttes.

Nye hvite produkter

Figgjo Flat.

Vi videreutvikler vår populære serie Figgjo Arena Form. Produktene bygger videre på eksisterende sortiment med samme myke formspråk, og kommer nå med to nye produkter. Arena Form Lav med nedsenkning og Arena Form Lav er produkter som kan brukes sammen eller hver for seg. Figgjo Grad kommer i tre nye størrelser; 14,5 cm, 21 cm og 27 cm i diameter. Figgjo stablebolle er den største bollen som kommer inn i serien som allerede består av ni boller. Bollen har en diameter på 40 cm og rommer 8,2 liter. Vår siste nyhet er Figgjo Mugge som kommer i stor størrelse som rommer 2.1 liter, heter det i meldingen.

Om Figgjo AS

* Figgjo AS har opparbeidet en posisjon som en trendsettende porselensprodusent for det internasjonale profesjonelle kjøkken. Utvikling av denne posisjonen er basert på høy innovasjonsevne, bekreftet gjennom en rekke designutmerkelser i Norge og utlandet.

* Figgjos satsing på nyskapende design og helhetlig merkevarebygging har brakt Figgjos produkter inn på prestisjefylte hoteller og restauranter, kantiner og institusjoner i Europa, Midt-Østen og Asia.

* Figgjos produkter selges gjennom samarbeidende distributører i ca. 35 land i tillegg til Skandinavia.

* Figgjos 135 ansatte er alle lokalisert i et kreativt arbeidsmiljø på Figgjo i Norge.

Powered by Labrador CMS