Nødlys SL100 nett

Ny nødlysserie i Norge

Fra tid til annen forekommer spenningsbortfall på lysnettet. Da er det selvsagt viktig at nødlys trer i kraft. Oppladbart lysutstyr av serie SL har nødlysfunksjon, og er egnet for hoteller, restauranter og institusjoner.

Publisert

Nødlys SL100. (Foto: Produsenten)

"SL 100 gir lysstrøm på 1500 Lumen i 8 timer pr. ladesyklus. 1500 Lumen kan sammenlignes med lyset fra en 250 Watt halogensol. Utstyret er konstruert ifølge tetthetsgrad IP65, hvilket vil si støvtett og beskyttet mot vannstråle fra alle kanter.

Det er også konstruert for utendørs bruk", opplyser Frank B. Klebo i Rebato i Bergen, som importerer produktet til Norge.

Lang levetid

Lyskildene er kompaktlysstoffrør som har levetid på flere tusen timer, samt at effektforbruket er minimalt. Kompaktlysstoffrør avgir liten eller ingen varme, og tåler støt og rystelser.

Tenner ved spenningsbortfall

Ved spenningsbortfall på nettet vil SL 100 automatisk og momentant tenne. Når spenningen kommer tilbake, vil utstyret automatisk slukke og fortsette ladeprosessen.

Utstyr av serie SL har indikator som til enhver tid viser batteriets kapasitetsnivå.

"Dessuten finnes utstyret i flere utførelser, tilpasset kundens behov. Det kan leveres oppladbart lysutstyr med lysstrøm på 3000 Lumen, som gir lys tilsvarende en 500 Watt halogensol. Brenntid per ladesyklus kan være inntil 15 timer samt at enkelte utførelser er forsynt med inntil 10 lyspunkt. Det er dessuten ingen installasjonskostnader, da utstyret enkelt plugges til stikkontakt", melder Klebo.

Powered by Labrador CMS